ITALIA. Ambasada Italiei organizează, pentru români, „Serile Acasă”

FOTO: Cozendo/Pixabay.com
FOTO: Cozendo/Pixabay.com

Ambasada României în Italia organizează, joi, 9 februarie, începând de la ora 18:00, la sediul din Via Nicolò Tartaglia 40, o nouă ediție a proiectului „Serile Acasă ale Ambasadei” având-o ca invitată pe scriitoarea de origine română Cristina Stănescu, în dialog cu jurnalista Miruna Căjvăneanu.

Scriitoarea Cristian Stănescu își va prezenta cea mai recentă carte, „Linia vieții”, publicat anul trecut la editura SEM, din Milano. Participarea la eveniment se face în limita locurilor disponibile cu rugămintea de a confirma prezența (nume și prenume) la adresa de e-mail: roma.events@mae.ro.

Cristina Stănescu este jurnalistă, scriitoare și bloger, iar începând cu anul 1995, în cadrul grupului de televiziune Mediaset, se ocupă de afaceri externe, actualitate și modă. Este editorialist și expert în istoria Familiei Regale a Marii Britanii, iar în 2019, la editura SEM din Milano a publicat primul său volum intitulat Quando le foglie ridono.

Proiectul „Serile Acasă ale Ambasadei” reprezintă un format de evenimente dedicat comunității de români din Italia și prietenilor României, care urmărește, pe de-o parte, să aducă mai aproape de cetățeni personalități române consacrate, și pe de altă parte să constituie o platformă de promovare a scriitorilor și artiștilor români din Italia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.