ITALIA. 25 de oameni au intrat într-un spital din Roma pentru a bate un cuplu de români

FOTO: DirkVE/Pixabay.com
FOTO: DirkVE/Pixabay.com

Un grup de 25 de persoane au intrat într-un spital din Roma pentru a bate un cuplu de români. Unul dintre cei 25 a vrut să se răzbune după ce cuplul l-a reclamat la poliție pentru o tentativă de furt.

Cei doi români, în vârstă de 41 și 42 de ani, l-au surprins pe un tânăr în timp ce umbla la tabloul electric al clădirii în care locuiesc și au sunat la carabanieri. Imedia a început un conflict violent între cei trei, în urma căruia românii au ajuns la camera de gardă a Spitalului San Camillo.

Furios pentru că a fost reclamat, tânărul prins asupra faptului și-a luat 25 de prieteni, care locuiesc în tabăra de nomazi de pe aleea Salviati, și împreună au plecat la spital ca să se răzbune.

La spital, potrivit Roma Today, o parte a grupului a rămas în fața clădirii și a așteptat-o pe româncă, în timp ce 5 indivizi au intrat în spital ca să-l caute pe bărbat.

Când femeia a ieșit din spital, 20 de indivizi s-au năpustit asupra ei și au început să o lovească și să o tragă de păr. Între timp, cei 5 indivizi intrați în spital l-au găsit pe partenerul ei și l-au luat la bătaie. La scurt timp au apărut și carabinierii, însă cei 25 de agresori fugiseră deja. Cei doi români au fost preluați din nou de medici.

În timp ce femeia a suferit răni mai ușoare după agresiune, care necesită aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale, partenerul ei a suferit o fractură de piramidă nazală și are mai multe coaste rupte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here