Interlopul Rechinu care a băgat spaima în bancomatele din Cancun de unde a furat sute de milioane de euro, CAPTURAT în Mexic! (VIDEO)

Florian Tudor, zis Rechinu, anchetat în România pentru fapte de şantaj, constituire de grup infracţional organizat şi instigare la tentativă de omor, a fost arestat joi seară (ora României) în Ciudad de Mexico.

„Rechinul” şi-a făcut renumele în lumea mafiotă prin activităţile sale din Mexic. Acesta este acuzat de coordonarea unei vaste reţele de crimă organizată în Cancun, specializată în clonarea de carduri bancare şi cu traficul de migranţi peste graniţa dintre Mexic şi Statele Unite. Din februarie 2020, FBI a solicitat Unităţii de Informaţii Financiare (UIF) din Mexic să colaboreze la urmărirea proprietăţilor şi tranzacţiilor efectuate de către Florian Tudor şi de partenerii săi, Adrian Constantin Tiugan şi Adrian Ninel Enăchescu. În februarie, autorităţile financiare din Mexic au pus sechestru pe zeci de conturi utilizate de reţeaua lui Florian Tudor. În martie, şase foşti complici ai interlopului Florian Tudor au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la un total de 39 de ani de închisoare cu executare.

Unde a fost prins

Florian Tudor se afla în sediul Procuraturii Generale din Ciudad de Mexico pentru rezolvarea unor proceduri judiciare în mai multe dosare în care avea calitatea de reclamant atunci când a fost arestat de autorităţile din Mexic. În filmare se poate observa cum interlopul este luat prin surprindere în momentul arestării şi se zbate în timp ce este târât pe holurile Parchetului de către agenţii mexicani. „Lăsaţi-mă în pace” şi „Mă sugrumă” sunt o parte dintre cuvintele pe care Florian Tudor le strigă în timp ce încearcă să se opună arestării. Conform unui comunicat al Procuraturii Generale a Mexicului, un agent federal a încercat să împiedice arestarea lui Florian Tudor, în timp ce avocatul suspectului i-a atacat pe agenţii poliţiei federale. Ambii au fost reţinuţi, urmând să fie puşi la dispoziţia ministerului public federal.

CITEȘTE ȘI: Autorităţile mexicane îşi cer scuze pentru reţinerea românilor în Cancun, dar situaţia rămâne incertă. Ce vor face turiştii

Afacerea construită de-a lungul anilor a început să scârțâie acum 2 ani. Un fost asociat, devenit rival, este împușcat mortal de bodyguardul liderului grupării, după o ceartă pornită de la bani.

VIDEO:

Capturare ]m Mexic

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.