Gheorghe Cârciu, secretar de stat DRP, a anunțat deschiderea sesiunii de proiecte

Gheorghe Cârciu/https://www.facebook.com/drpromania
Gheorghe Cârciu/https://www.facebook.com/drpromania

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) a lansat, pe 28 februarie, Sesiunea de finanțare nerambursabilă pentru anul 2023.

„Mi-am propus ca Departamentul pentru Românii de Pretutindeni să se implice mai puternic în protejarea și consolidarea identității comunităților românești din afara granițelor. Avem un buget de patru ori mai mare și astăzi lansăm sesiunea de proiecte cu finanțare nerambursabilă. Trebuie și este normal să sprijinim cât mai mult românii de pretutindeni, întrucât cifrele oficiale și neoficiale ne arată fără niciun dubiu că mai avem o Românie în afara granițelor noastre. În toată perioada mandatului meu, îmi doresc să am un dialog sincer, asumat, constructiv cu asociațiile și românii de pretutindeni. Împreună, prin consultări succesive, am construit noul ghid de finanțare. Îi invit pe toți să-l acceseze pentru proiecte care să fie derulate în interesul și pentru întărirea identității românești”, a declarat secretarul de stat Gheorghe Cârciu.

Vă așteptăm cu proiecte valoroase, în beneficiul românilor din afara granițelor!

Ghidul de finanțare nerambursabilă 2023 și documentele de interes, în format editabil, sunt disponibile aici: 🔗https://dprp.gov.ro/…/gheorghe-carciu-secretar-de-stat…/

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here