GERMANIA. Un român și-a bătut iubita până la moarte

FOTO: reportyorym/Pixabay.com
FOTO: reportyorym/Pixabay.com

Un român în vârstă de 26 de ani, rezident în localitatea germană Duren, Renania de Nord-Westfalia, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a agresat iubita, în vârstă de 20 de ani.

Potrivit WDR, judecătorii de la Tribunalul Regional din Aachen, au decis că tânărul se face vinovat de omucidere din culpă. Înainte de sentință, incuplatul, care lucra în construcții în Germania, a spus că regretă fapta.

Fapta a avut loc anul trecut, în luna mai. Acesta și-a agresat iubita ore în șir și a lovit-o până a intrat în comă. Când a văzut că nu mai mișcă a chemat ambulanța, însă era prea târziu. La spital, medicii au constatat că femeia a suferit multiple leziuni interne și a murit din cauza unei hemoragii.

Acesta a spus în fața procurorilor că a vrut să o pedepsească pentru că ar fi fost infidelă. Însă foștii săi colegi de muncă au spus în instanță că era ca un „copil” și că era foarte timidă. Când avea numai 14 ani, tânăra l-a cunoscut pe inculpat, care avea atunci 20 ani și s-a mutat cu el la ferma mică și pauperă a părinților săi din România. Câțiva ani mai târziu, cei doi au plecat în Germania în speranța unei vieți mai bune.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here