GERMANIA. Bătaie între căpșunarii români și ucraineni. „Scandalul a pornit de la un fleac”

FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

O sută de români și ucraineni s-au certat și unii s-au și bătut la finele săptămânii trecute, la un punct în care se procesau căpșuni, în nordul Germaniei. Trei persoane au fost rănite mai grav și au fost duse la spital.

Potrivit comunicatului poliției din Rostock, „în seara zilei de 1 iulie 2022, a avut loc o altercație fizică cu aproximativ 100 de participanți, la locuințele unde era cazat personalul unui mare angajator regional din Rövershagen. Un grup mai mare de angajați ucraineni s-a certat cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetățeni români au apucat obiecte periculoase și i-au atacat pe ucraineni.“

Polițiștii trimiși imediat de la secția de poliție Sanitz și de la secțiile de poliție din Rostock au putut identifica și aresta provizoriu doi dintre cei trei suspecți.

Polițiștii au demarat cercetări pentru suspiciunea de încălcare gravă a liniștii și vătămare corporală periculoasă, cercetări care se desfășoară și în prezent. Presa germană scrie că motivul de la care a pornit cearta „a fost, probabil, un fleac“. Potrivit primelor aprecieri ale polițiștilor, ar fi vorba „de sticle sparte si de lucrari de curățenie“.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here