FRANȚA. Un medic român a murit, la doar 44 de ani, după ce a căzut de pe bicicletă

FOTO: marionbrun/Pixabay.com
FOTO: marionbrun/Pixabay.com

Medicul chirurg Traian Savu, de naționalitate română, în vârstă de 44 de ani, care profesa la Spitalul Universitar din orașul francez Montpellier, și-a pierdut viața după ce a căzut de pe bicicletă într-o stație de tramvai de pe bulevardul Lodeve, potrivit jurnaliștilor de la Midi Libre.

Românul a suferit o căzătură puternică în timp ce se deplasa pe bicicleta ale cărei roți s-au blocat între șinele de tramvai. Conaționalul nostru profesa ca specialist în chirurgie plastică, estetică reparatorie și microchirurgie în cadrul secției de arși a Spitalului Lapeyronie.

În momentul când s-a produs tragedia, medicul român se afla în drum spre gara Saint-Roch a SNCF (Compania națională de căi ferate de stat a Franței), pentru a face de gardă la Spitalul Universitar din Nîmes (Occitania), unde ținea locul altcuiva.

Era o călătorie pe care o făcea în fiecare zi când lua trenul spre Nîmes, coborând de la Cité Astruc la Cours Gambetta dimineața, și seara în sens invers. Traian lasă în urmă o văduvă îndurerată, de profesie asistentă medicală, și doi copii micuți cu vârstele de numai trei luni și doi ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here