Caz unic în Austria. Cum a reușit să obțină o româncă 60.000 de euro de la un pensionar

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Un procuror din Austria a spus în fața instanței că povestea cu iz penal dintre o româncă și un pensionar austriac este unică și că în experiența sa de 15 ani nu a mai întâlnit așa ceva. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Tirol, Austria, s-a îndrăgostit de o prostituată româncă.

Ea l-a părăsit, iar austriacul a început să falsifice scrisori de la înalți funcționari judiciari pentru a-i atrage din nou atenția. „Am iubit-o. Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?”, a spus austriacul în fața instanței, care spune că susținut-o financiar pe româncă cu 60.000 de euro.

Austriacul s-a dat adjunctul șefului Poliției Criminale de Stat, apoi s-a prefăcut că este judecător. Mai mult, a trimis scrisori false din partea unor autorități britanice către cele române, pe adresa fostei sale iubite. Într-o zi, românca s-a trezit cu poliția la ușă fiind acuzată, într-o scrisoare falsă, că și-a dus fiica minoră la prostituție.

„A fost cea mai proastă decizie a mea. Mă va bântui până la sfârșitul vieții mele că n-am avut caracater”, a spus bărbatul.

Pentru falsurile pe care le-a făcut, austriacul a fost condamnat la 8 luni cu suspendare și 1.000 de euro amendă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here