Despre noi

Suntem o echipă  de jurnaliști cu o îndelungată experiență în presă, la cele mai titrate cotidiane și televiziuni din România – „Evenimentul Zilei”, „Pro TV”, „România Liberă”, ”Adevărul”, „Gândul”, „Ziarul Financiar”, ”Cotidianul”. Suntem specializați atât în reflectarea activităților din administrația publică cât și în realizarea de investigații jurnalistice.

Am hotărât să înființăm ziarul electronic „Cetățeanul” pentru a contribui, prin informarea cititorilor și implicit a autorităților, despre marile probleme, unele penale, din administrația publică, dar și despre activitatea ei de zi cu zi. În acest sens colaborăm cu mai mulți specialiști în domeniu, o colaborare strânsă având-o cu Asociația Lexcivica.

În scurt timp, veți putea citi pe site-ul Cetățeanul lucruri și fapte neștiute sau ale căror subiecte sunt „tabu” în celelalte redacții – afaceri de zeci de milioane de euro, hotărâri de consiliu strâmbe, licitații publice trucate, achiziții dubioase. În acest timp, vom rămâne credincioși menirii de a vă informa despre toate proiectele și activitățile administrației, cu impact direct asupra cititorilor.  Ne vom concentra în primul rând pe cazurile din București, fără a neglija cazurile importante din întreaga țară.

Au venit timpurile în care Cetățeanul să ia atitudine și îi așteptăm alături de noi pe toți cetățenii care doresc să lupte pentru o administrație corectă, legală și pentru un viitor sănătos alături de copiii lor. Modalitățile prin care ne puteți contacta sau ne puteți înștiința despre evenimentele de interes le găsiți în pagina de „Contact”

Echipa Cetățeanul.net