Recunoștința e floare rară. Tudorel Toader a fost lăsat baltă de PSD

Tudorel Toader a început seria dezvăluirilor
Tudorel Toader a început seria dezvăluirilor

Pesediștii se fac că plouă după furtuna stârnită în magistratură și în stradă de ordonanța lui Toader, ba chiar l-au scos în ofsaid pe ministrul Justiției. Tudorel Toader a fost lăsat baltă de PSD.

Tudorel Toader a greșit. Acesta e verdictul dat de Florin Iordache după ce magistrații și societatea civilă au dat în fiert.

”Ca o greșeală o văd eu. Cred că trebuiau consultări mai ample și mai transparente înainte de adoptare, dar aici este problema la Ministerul Justiției”, a declarat Iordache, la RFI.

Cine nu-și cere plata înainte și-o ia și în politică. Tudorel Toader a fost lăsat baltă de PSD

Aruncarea întregii răspunderii doar în cârca lui de ministru l-a deranjat teribil pe Toader.

”Orice lege poate fi modificată, nicio lege nu e lăsată de la Dumnezeu. Doamna prim-ministru v-a răspuns ieri, de comun acord am convenit cu cei care au participat asupra anumitor modificări pe care le vom respecta. (…) Nu am văzut criticile din PSD, dar dacă sunt și din PSD, partid majoritar, nu au decât să inițieze proceduri de modificare, ca să te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran, dacă te raliezi celor nemulțumiți dai și mai bine, dar există proceduri legislative”, a ripostat ministrul Tudorel, care în mod evident nu se aștepta la critici venite ”și din PSD”.

Ba mai mult, venite din partea unui fost ministru pesedist care, după ce de asemenea a fost lăsat să se descurce pe cont propriu cu furia românilor nemulțumiți de adoptarea OUG 13, a mai fost obligat pe deasupra și să se retragă din Guvern.

Ce i s-a întâmplat lui Iordache este un subiect la care Tudorel Toader ar trebui să reflecteze serios atunci când îi mai vine pe chelie cheful de a da ordonanțe croite evident pe măsura liderului PSD.

Capul lui Tudorel este oricând monedă de schimb pentru PSD

Spre deosebire de Iordache, Toader nu numai că nu este pesedist dar nici măcar nu este agreat de social-democrații lui Dragnea. A intrat în Guvern doar grație lui Călin Popescu Tăriceanu iar pesediștii i-au condiționat rămânerea în fruntea Justiției de ducerea la bun sfârșit a treburilor murdare dorite de ei.

Treburi la care Toader a demonstrat că se pricepe de altfel foarte bine, ba a venit și cu idei menite să-l transforme în jupânul Justiției pe ministrul Justiției. Adică pe el.

Oricâtă putere a dobândit Toader prin modificarea discreționară a legilor Justiției și oricâte servicii a făcut actualei puteri, asta nu înseamnă că Dragnea nu este gata oricând să ofere mulțimii nemulțumite scalpul lui Tudorel. În această cheie trebuie înțeleasă reacția lui Florin Iordache iar cum prostia nu se numără printre păcatele lui Toader actualul ministru al Justiției a înțeles și el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here