Românii suferă sau chiar mor, iar Clotilde Armand aleargă pe bandă şi înjură PSD!

Clotilde Armand
Cine vorbește și cine face?

Clotilde Armand: „M-au întrebat unii ce fac în această perioadă. Iată: mi-am pus căştile pe urechi şi-am început să alerg. Apoi mă pregătesc să lucrez la amendamente pentru Bugetul UE.”

Această frază îi aparţine useristei Clotilde Armand, sau, spun răutăcioșii, dublura lui Jean Paul Belmondo de pe malurile Dâmboviţei,  de profesie bugetar de lux în ultimii 20 de ani!

Clotilde Armand, pe urmele Patriciei Kaas?

De la debutul epidemiei de coronavirus, această doamnă, plină de un tupeu agresiv, critică absolut tot ce se întâmplă în Sectorul 1 . Absolut totul! Nimic nu-i place, nimic nu este bine, tot ce fac edilii este greşit sau inadecvat. Numai ea, candidatul la funcția de primar ştie, precum un politruc veritabil, ce, cum, când şi despre ce este vorba.

Clotilde se joacă de-a expertul edilitar şi de-a epidemiologul vieţii din ditamai căsoiul, în timp ce ascultă muzica Patriciei Kaas, o altă franţuzoaică ce s-a făcut de râs prin Bucureşti, Snagov şi aiurea interacţionând neortodox cu un exponent de frunte al Ciumei Roşii, Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase!

Spre deosebire de Patricia, Clotilde Armand s-a mulţumit doar cu banii guvernărilor Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, firma pe care a condus-o până nu de mult, Egis France, încasând peste 3 milioane de euro anual pentru a supraveghea lucrările de pe şantierele Autostrăzii Transilvania. Autostradă la care nu se lucrează de peste 8 ani!

Revenind la epidemia de coronavirus, în timp ce bucureştenii erau izolaţi la domiciliu, se aflau în carantină, internaţi la Spitalul Matei Balş sau, mult mai grav, mureau în chinuri ori se luptau pentru viaţa lor în saloanele de Terapie Intensivă, Clotilde Armand, şefa USR Sectorul 1, îmbrăcată ca travestiții dn Bois de Boulogne, ţopăia ca o capră pe banda de alergat!

Pe bune? Madama asta bizară, uneori pare că şi isterică, vrea să fie edilul Sectorului 1? Ce-ar trebui să fie în neregulă cu ea să fie votată să ne reprezinte?!

Clotilde vorbește, Daniel Tudorache face

În tot acest timp… să recapitulăm puţin cu ce se ocupa primarul Dan Tudorache, alesul bucureştenilor din Sectorul 1, în perioada în care franţuzoaica îl copleşea cu injurii şi acuzaţii tembele fără fundament.

Păi primarul Tudorache era prezent la cele patru centre de carantină amenajate pe raza Sectorului 1, verifica aprovizionarea cu alimente a depozitelor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, se ocupa de distribuirea de tablete elevilor de la şcolile din sector pentru a-şi putea continua studiile online, lua parte activă la monitorizarea cu holterele de la Complexul Multifuncţional Caraiman, supraveghea activitatea de dezinfecţie a scărilor de bloc şi a străzilor din Sectorul 1 etc.

Citește și Al doilea Centru de carantină din Sectorul 1. Primarul Tudorache: „Suntem în discuții avansate pentru încă două locații”

E diferenţa dintre clevetirea pe facebook şi dedicarea primarului pentru binele comunităţii. Şi nu, nu spuneţi că asta fac toţi edilii, fiindcă lucrurile nu stau deloc aşa. Dan Tudorache, printre multe altele, a lansat, în premieră europeană, sistemul de monitorizare cu holterele de la Centrul Multifuncţional Caraiman, sistem preluat prin protocol de Ministerul Sănătăţii din România! Ministrul liberal al Sănătăţii a preluat deci, cu mulţumiri, iniţiativa primarului PSD! Asta însemnă recunoaștere și normalitate!

Clotilde Armand nu se împiedică însă de realitate. Ea şi USR ar fi făcut evident mai bine, mai corect, mai devreme, mai…! Cu toate că niciodată n-au făcut nimic pentru oameni, nimic pentru comunitate, nimic pentru România! Măcar ar fi putut dona câţiva lei pentru măşti, teste sau dezinfectanţi, din averea de milioane şi milioane de euro. N-o să vedeţi însă aşa ceva de la o madamă care îşi promova până şi propria pagină de facebook pe banii statului român. Bani oferiţi de la buget USR-ului ca subvenţie!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here