Falanga Dragnea vrea să-l înfigă pe Culea în coasta lui Firea

Primarul Firea

PSD București l-a ales pe înlocuitorul viceprimarului Aurelian Bădulescu. Este vorba despre Orlando Culea iar consilierii PSD din CGMB au fost amenințați cu excluderea din partid dacă îndrăznesc să voteze împotriva acestuia. Cum Bădulescu joacă în gașca doamnei primar general, este clar că Dragnea vrea să-l înfigă pe Culea în coasta lui Firea.

Cum politicienii nu au avut niciodată mamă și nici tată, războiul dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea se duce pe față în Primăria Capitalei. Un loc în care hotărârile se împotmolesc mai nou din cauza vrajbei pesediste și nu din cauza unei războieli firești între Putere și Opoziție.

În mod evident, Aurelian Bădulescu nu este vreo lumină pentru administrația locală, dar la fel de clar este și că nu priceperea lui administrativă stă la baza dorinței actualei conduceri a PSD de a-l vedea pe actualul vicepreședinte mătrășit.

Dragnea vrea să-l pună pe Orlando Culea paznic la ”oaia rătăcită” numită Gabriela Firea
Dragnea vrea să-l pună pe Orlando Culea paznic la ”oaia rătăcită” numită Gabriela Firea

Dragnea vrea să-l înfigă pe Culea în coasta lui Firea. PSD București se dă peste cap să-i facă pe plac

În ochii lui Dragnea și a găștii fidele lui, Aurelian Bădulescu păcătuiește prin poziționarea alături de Firea. În plus, luat de valul confruntării cu colegii pesediști, a și vorbit ce nu trebuie fluturând public ceva rufe murdărite de partid.

Rezultatul: PSD București, filiala responsabilă cu consilierii municipali, a decis debarcarea lui Aurelian Bădulescu și înlocuirea lui cu Orlando Culea – un pesedist la locul lui, care nu iese din vorba partidului – în funcția de viceprimar. Odată luată decizia și date fiind trădările din ultima vreme, liderul PSD București Gabriel Mutu a avut grijă să-i amenințe avant la lettre cu excluderea din partid pe toți consilierii social-democrați care s-ar gândi să nu voteze pentru Culea.

Avem procedurile îndeplinite de a convoca o sedință extraordinară a CGMB. Vom duce procedura la bun sfârșit cu riscul de a pierde viceprimarul. Noi vom avea o propunere pentru funcția de viceprimar și pentru cine votează împotriva se vor aplica prevederile statutare, adică să fie exclus din partid. Sper din tot sufletul ca toți colegii consilieri generali să înțeleagă că nu ne jucam cu deciziile”, a decretat Mutu, luni seară.

Dacă amenințarea prinde, nu ar fi rău ca metoda să fie folosită și atunci când CGMB este pus în fața unor decizii și hotărâri necesare unei administrări cât mai bune a Capitalei. Nu de alta dar cu sau fără Bădulescu, cu sau fără Culea, bucureștenii își vor pierde în continuare timpul în trafic, vor rămâne fără apă caldă când le e lumea mai dragă, se vor sufoca vara în mijloacele de transport, vor frecventa aceleași spitale infecte și li se vor lungi urechile stând la cozi ba pentru impozite, ba pentru adeverințe, ba pentru vreo reclamație.

Acestea ar trebui să fie singurele preocupări ale consilierilor municipali, inclusiv a celor din PSD, nu ținerea scorului confruntării Firea – Dragnea și meschine răzbunări de partid.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here