Cioloș o dă la-ntors: E totuși văr cu „Vulpea” Ardelean

Aeroportul Otopeni, Oferta de guvernare, candidatul PLUS la Primăria Capitalei Cioloș, părăsit a doua oară într-o săptămână

După ce a negat hotărât relația de rudenie cu fostul și celebrul șef al ”Doi și-un sfert” Virgil Ardelean, Dacian Cioloș o dă la-ntors: e totuși văr cu ”Vulpea” Ardelean.

Dacian Cioloș a fost nevoit într-un final să recunoască legătura de familie cu Virgil Ardelean. Cel cunoscut drept ”Vulpea” serviciilor românești până nu demult este văr bun, de gradul doi mai exact, cu Dacian Cioloș.

Înghesuit de jurnaliști, Cioloș o dă la-ntors: e totuși văr cu ”Vulpea” Ardelean

”Legat de Virgil Ardelean, am spus-o de mai multe ori, suntem din acelaşi sat. Eu m-am născut la Zalău, dar am copilărit la bunici, la Pericei. Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e ruşine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care şi-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viaţa mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoştinţă, şi de nici o altă relaţie. Responsabilităţile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele“, a recunoscut Dacian Cioloş, pentru libertatea.ro.

Anterior, liderul PLUS a scăldat-o ori de câte ori era chestionat pe temă, avansând formule de genul suntem rude de cumătru vitreg: ”Suntem ceva rude, e de origine din Pericei și dânsul” sau ”Cred că suntem rude de gradul III”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here