Poliția Rutieră a întocmit dosar penal pe numele unui șofer care a parcat mașina într-o stație RATB

Brigada Rutieră a Capitalei a întocmit dosar penal pe numele unui şofer din Bucureşti care şi-a parcat joi maşina într-o staţie de autobuz de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, în zona Guvernului.

Maşina, parcată în refugiul unei staţii RATB, a fost fotografiată de mai mulţi locatari, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Poliţiştii Brigăzii Rutiere s-au autosesizat şi au făcut verificări la faţa locului.

„Conducătorul auto a fost identificat şi pe numele acestuia va fi întocmit un dosar penal, în conformitate cu articolul 339, alineatul 3 din Codul Penal, pentru atingerea dreptului la libera circulaţie a participanţilor la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Potrivit articolului 339, alineatul 3 din Codul Penal, se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă „aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. astia de la circulatie sunt dusi cu pluta rau de tot, ce a incalcat,dreptu cui, se circula prin ghereta aia si noi nu stin sau se stationeaza, poate asta a fost incalcat, politia rutiera sau vreti sa dati bine la noua conducere a ministerului, care ar trebuii sa va intrebe ce a incalcat, ce articol din lege ati aplicat, daca nu , pa , la scoala cu voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here