DOCUMENTE Robert Negoiță a cheltuit banii de învățământ pentru paranghelii în parcuri

scrumbia lui Robert Negoiță Negoiță a cheltuit banii de învățământ Robert Negoiță vrea aqua parc

Primarul Robert Negoiță a cheltuit banii de învățământ și cultură ai Sectorului 3 pe paranghelii în parcuri – concerte de Crăciun, de Revelion și altele asemEnea.

”Și în Parcul IOR e veselie mare foarte des. Iată și facturile plătite de către Primaria Sectorului 3, prin direcția de învățământ cultura din iunie 2018 încoace:

– 508 mii lei spectacolul de Revelion

– 100 mii lei focul de artificii

– 39 mii lei evenimente dedicate Crăciunului

– 98 mii lei alte evenimente dedicate Crăciunului

– 57 mii lei Ziua Națională

– 224 mii lei luna septembrie

– 103 mii lei luna august

– 104 mii lei luna iulie

– 151 mii lei luna iunie

În total peste 1.3 milioane lei, de reținut că aceste cheltuieli apar in buget la capitolul <învățământ cultură>”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook ”Banii noștri”, unde sunt atașate și documentele alăturate.

Negoiță a cheltuit banii de învățământ pentru a se ”duela” cu Firea

Este deja o tradiție ca Robert Negoiță să concureze cu Gabriela Firea la capitolul revelioane în care se risipesc banii publici. Și în urmă cu o lună și câteva zile au fost organizate două petreceri de Revelion 2019 în București în aer liber. Una a fost în Piaţa Constituţiei, organizată de Gabriela Firea, iar cealaltă în Parcul Titan, în ”regia” lui Robert Negoiță.

„Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artişti ai scenei româneşti, dintre care amintim: Alifantis & ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla’s Dreams”, transmiteau reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

Acum, se vede foarte limpede cum Robert Negoiță a chletuit banii de învățământ și cultură ai Sectorului 3 – pe paranghelii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here