VIDEO Noaptea, ca hoții! Pe Internet au apărut noi imagini cu asfaltare pe ploaie la Galați

Noi imagini cu asfaltare pe ploaie la Galați au apărut pe Internet. În înregistrarea video se vede cum mai mulți muncitori plombează străzi în municipiul Galaţi, deşi a plouat şi chiar a nins.

Această înregistrare video a apărut la foarte puțin timp după ce alţi muncitori au fost surprinşi în timp ce plombau carosabilul pe timp de ninsoare şi goleau o groapă plină de apă de ploaie cu ajutorul unor lopeţi şi a unei roabe.

Imaginile cu muncitorii tocmiți de Primărie care fac asfaltare pe ploaie la Galați au fost surprinse de un gălăţean care şi-a murdărit pantofii în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă din centrul municipiului de la malul Dunării. Asfaltarea s-a desfăşurat pe întuneric, deşi ploua şi zona era plină de apă.

Asfaltare pe ploaie la Galați. Cetățeanul îi ia la rost pe muncitori

Cetățeanul revoltat le-a cerut explicaţii muncitorilor, însă aceştia au susţinut sus și tare că lucrarea de asfaltare pe ploaie la Galați se desfăşoară ca la carte şi a fost marcată în mod corespunzător.

„Hai să filmez şi eu să văd ce faceţi pe timp de ploaie, cum se munceşte pe timp de ploaie în Mazepa 1. Da? Uite ce m-am făcut (pe pantofi – n.red.)… Pentru ce-s puse astea aici? Poţi să zici că este noroi. Pe timp de ploaie se asfaltează? Este beton? Şi se pune beton pe timp de ploaie?” – acesta este dialogul dintre trecătorul care şi-a stricat pantofii şi muncitorii plini de zel.

În ultimele zile, la Galaţi temperaturile diurne nu au trecut de patru grade Celsius, în timp ce cele nocturne au fost negative. De asemenea, a plouat şi a nins uşor, toate acestea fiind condiţii improprii lucrărilor la infrastructură urbană. Cu toate acestea, în continuare se face asfaltare pe ploaie la Galați. Deh, o avea Primăria Galați o rețetă proprie de asfalt…

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here