Domnule primar Mănescu, când vor fi gata spațiile verzi din sector?

17602_810526279012656_3930392931549694442_nProiectele de modernizare a spaţiilor verzi din cartierele Drumul Taberei şi Militari au ajuns bătaia de joc a primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu.  După doi ani şi jumătate de mandat, situaţia din cele două cartiere nu s-a îmbunătăţit deloc, ba dimpotrivă s-a degradat tot mai rău în fiecare zi. Astfel, noroiul şi bălţile adânci de câţiva centimetri au luat locul spaţiilor verzi din cartiere unde nu se mai vede aproape niciun fir de iarbă verde.

Lucrările de amenajare a spaţiilor verzi şi a parcărilor din cartierele Militari şi DrumulTaberei se ridică la suma totală de 123,83 milioane lei, (27,5 milioane euro) după cum urmează:
– refacere spaţii verzi în cartierul Drumul Taberei: 34,78 milioane de lei
– modernizare străzi, trotuare şi parcări în cartierul Militari: 31,87 milioane de lei
– modernizare străzi, trotuare şi parcări în cartierul DrumulTaberei: 30 milioane de lei
– refacere spaţii verzi în cartierul Militari: 27,18 milioane de lei.

rares manescu

Lucrările de refacere a spaţiilor verzi din cartierul Militari (delimitat de Bdul. IuliuManiu – Şos. Virtuţii – str. Baia de Arieş şi str. Arieşul Mare) ar fi trebuit să dureze opt luni, conform panoului de informare de pe şantier, şi să fie finalizate în 7 decembrie 2014.

Primăria Sector 6 a pierdut un proces pe spaţii verzi distruse în cartierul Militari

Să nu uităm că primarul Mănescu şi Primăria Sector 6 au pierdut deja un prim proces pe spaţii verzi, fiind acţionaţi în instanţă de un grup de cetăţeni ai sectorului după ce administraţia Rareş Mănescu a tăiat rădăcinile mai multor copaci dintre blocuri, inclusiv unii protejaţi de lege.

Tribunalul București, Secţia a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal, a decis, în urmă cu o lună, că „Respinge excepţiile inadmisibilităţii invocate de pârâţi. Admite cererea. Suspendă Autorizaţia de construire nr. 118/17.03.2014 până la soluţionarea în fond a cauzei. Obligă pârâtele la plata către reclamante a cheltuielilor de judecată în cuantum de 4497,85.00 lei.” Pârâții în cauză sunt Primarul Rareș Mănescu și Direcția de Investiții din Primăria Sectorului 6.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here