De când nu se mai ridică mașini, în Sectorul 2, stațiile de autobuz s-au transformat în locuri de parcare

Sectorul 2Sectorul 2 a fost printre primele sectoare din Capitală care au renunțat la ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Rezultatele s-au văzut imediat.

În jurul marilor piețe și spații de comerț zonele marcate cu „oprirea interzisă” au fost doar de formă. Șoferii au început să parcheze cât mai aproape de  locul în care au treabă.

Ca lucrurile să meargă de-a dreptul anapoda șoferii lipsiți de cel mai mic bun simț au descoperit că parcarea chiar pe centrul stației de autobuz este un lucru total normal. Nu de alta, dar nu au mare concurență. Șoferul din imagine a parcat în stația de autobuz de la intersecția bulevardelor Basarabia și Chișinău. Ce contează că la oprirea în stație, autobuzul ocupă o bandă de sens și încurcă circulația … . Șoferii și-au rezolvat problema. Au parcat. Autoritățile, dar și poliția nu au văzut.

Și asta în condițiile în care poliția locală din Sectorul 2 patrulează pe bulevardele din Capitală. Mașinile consumă carburantul, iar agenții or fi legați la ochi?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here