joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăCum se risipesc banii Primăriei Sectorului 1. Băncile lui Chiliman de la...

Cum se risipesc banii Primăriei Sectorului 1. Băncile lui Chiliman de la Casa Presei, înlocuite cu băncile lui Tudorache

-

Nici nu a trecut anul de când a fost ales primar al Sectorului 1, că Dan Tudorache ne oferă o mostră de risipă a banului public, la Casa Presei.

Marţi dimineaţă, muncitorii de la ADP Sector 1 trebăluiau de zor, schimbând băncile montate acum câţiva ani de fostul primar Andrei Chiliman cu altele noi, cumpărate în mandatul lui Dan Tudorache.

Trebuie menţionat faptul că băncile care au fost dezafectate erau în stare foarte bună, necesitând cel mult câteva pensule de vopsea. Nu ar fi rău ca autorităţile statului să verifice această situaţie – de ce sunt înlocuite nişte bănci funcţionale şi, mai ales, cât au costat cele noi de la Casa Presei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...