GALERIE FOTO De Ziua Națională, ca hoții! Cum au dispărut copacii pentru un centru comercial la Piața Miniș

consilierul general PSD Petre Chirică, centru comercial la Piața Miniș
Copacii au dispărut peste noapte de pe terenul retrocedat

O retrocedare cel puțin bizară a unui teren pe care se va construi un centru comercial la Piața Miniș din Sectorul 3 a ras de pe fața pământului mai mulți copaci plantați de câțiva ani de Primăria condusă de Robert Negoiță.

Sâmbăta trecută, la Piața Miniș muncitorii scoteau dalele de beton de pe un teren de nici 50 mp situat în incinta complexului comercial.

Muncitorii nu știau de ce au foști puși să scoată dalele, însă pensionarii din zonă susțineau că terenul a fost revendicat și apoi retrocedat. Lucru care s-a adeverit ulterior, din moment ce a apărut o pancartă prin care se anunța că acolo va fi construit un centru comercial la Piața Miniș cu un regim de înălține de parter plus un etaj.

Ei bine, sâmbătă, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, toți copacii care străjuiau terenul cu pricina, plantați de Primăria Sectorului 3 în urmă cu câțiva ani, au dispărut pur și simplu, fiind scoși din rădăcină pentru a face loc fundației viitorului centru comercial la Piața Miniș.

Se vede treaba că un singur copac nu a putut fi scos cu tot cu rădăcină și a trunchiul și coroana au fost abandonate.

Centru comercial la Piața Miniș, unde erau dalele lui Negoiță peste piatra cubică a lui Negoiță

Trebuie menționat faptul că dalele scoase sâmbăta trecută fuseseră puse în urmă cu câțiva ani de actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoiță, peste piatra cubică pusă de predecesorul său, Liviu Negoiță.

Terenul în cauză fusese amenajat atât de fostul cât și de actualul Negoiță cu bănci și mese la care pensionarii și nu numai jucau șah și table. Zona de la Piața Miniș este extrem de animată când nu plouă, în afară de jucătorii propriu-ziși, mulți dintre ei veniți cu câinii în lesă, fiind prezenți și nelipsiții chibiți. Nici gerurile cele mai năpraznice nu-I împieducă pe împătimiții tablelor sau ai șahului să stea ore întregi la masa de joc, protestând zgomotos atunci când zarurile ”o iau razna” (la table) sau adversarul mută calul cu o mișcare de maestru (la șah, de această dată).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here