Bilanț ISU București: 146 de copaci doborâți, străzi inundate. Ce s-a întâmplat în cartierul Titan

ISU București

Două persoane au fost rănite, iar echipele ISU București au intervenit în cazul a 146 de copaci doborâţi de vântul puternic care a afectat Capitala până miercuri la ora 3,00 dimineața, potrivit celui mai recent bilanţ făcut de ISU.

Cele douã persoane rãnite au fost transportate la spital. Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a  146 de copaci căzuţi, anunţă ISU București în cel mai recent bilanţ în urma vântului care a afectat Bucureştiul. Echipele ISU au foat implicate în alte 30 de intervenţii. De asemenea, 80 de autoturisme au fost avariate de copacii căzuţi.

În Sectorul 3, Aleea Barajul Sadului din cartierul Titan, în zona Piața Miniș, a fost inundată, circulația fiind întreruptă, așa cum se poate vedea din imaginea alăturată, trimisă de un cititor al Cetateanul.net.

În judeţul Ilfov, echipajele ISU au intervenit în şapte cazuri pentru a îndepărta copacii căzuţi pe şosea. În Ilfov a fost avariat un autoturism şi o curte a fost inundată.

Codul galben de vânt pentru Bucureşti a fost valabil iniţial până marţi la ora 23,00, ulterior fiind prelungit până miercuri dimineață la ora 3,00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here