VIDEO TeleormanLeaks: Imagini șocante de la partide de vânătoare cu Dragnea, Oprișan și Constantinescu

TeleormanLeaks

Rise Project a publicat sâmbătă pe pagina sa de Facebook un nou episod TeleormanLeaks, în care vedem imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum, cu Liviu Dragnea alături de printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinescu.

Liviu Dragnea (fost președinte al CJ Teleorman), Marian Oprişan (șeful CJ Vrancea), Petru Frătean, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu (fost șef al CJ Constanța), Dumitru Buzatu, Paul Stănescu (fost președinte al CJ Olt), Ioan Mang sunt câţiva dintre cei care apar în filmuleţul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare în această nouă dezvăluire TeleormanLeaks.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, directorul general al Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic al Tel Drum, și Dacian Pene, fost director de mecanizare la Tel Drum. Rise Project a publicat recent documente pe care spune că le-a primit de la un ţăran care a găsit o valiză

Printre acestea se afla şi un proces verbal de la partida de vânătoare, din 4 ianuarie 2014, pe fondul de vânătoare gestionat de AVPSS Turris Turnu Măgurele. Documentul menţionează şi vânatul aprobat: 20 de mistreţi, două vulpi, șase iepuri.

Pe 5 noiembrie, Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit cu Petre Pitiş, şeful Tel Drum, de 10-15 ani, când era consilier judeţean.

Ce spun Marian Oprișan și Dumitru Buzatu despre noul episod TeleormanLeaks

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat sâmbătă pentru Mediafax că a participat la zeci de partide de vânătoare, dar nu îi cunoaşte pe şefii Tel Drum.

“E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe şefii Tel Drum. Credeţi că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am”, a declarat Marian Oprişan.

Acesta a precizat că nu a văzut filmul postat de Rise Project în seria TeleormanLeaks, dar recunoaşte că a fost la vânătoare. „Am fost acolo, au fost şi la mine colegii mei din echipă. Nu înţeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanţă are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebaţi-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?”, a mai spus Marian Oprişan.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că a fost la multe partide de vânătoare, nu doar la cea în care apare filmat alături de şefii de la Tel Drum. „Dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare”, a spus Buzatu.

“Am fost la multe partide de vânătoare şi nu am niciun motiv să nu mă duc. Sunt pasionat de treaba asta, am autorizaţie. Nu ştiu dacă erau directori Tel Drum acolo, eu nu întreb cine e acolo, dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare. Nu ştiu despre ce este vorba”, a declarat pentru Mediafax Dumitru Buzatu.

Acesta a mai spus că în afară de informaţiile din presă, nu ştie nimic despre Tel Drum şi nici nu îi cunoaşte pe şefi. „Nu am avut nicio legătură, aici unde sunt eu nu s-a prezentat niciodată Teldrum ca societatea la vreo lucrare, deci nu aveam de unde să ştiu. Nu ştiu, dacă aş şti cine sunt cei de acolo, poate aş putea să vă spun ceva, dar eu cunoşteam un coleg, doi. Dacă mă invita Nicolae Bădălău sau Oprişan, îi cunoşteam. La o partidă de vânătoare pot să fie 15-20-30-40 de oameni. Am fost de câteva ori la partide din acestea invitat, la unele a fost, la unele nu a fost (Liviu Dragnea – n.r.). Nu eram invitatul domnului Dragnea, poate m-a invitat Nicolae Bădălău sau un alt coleg. Asta a fost ocazia cu care eu am participat”, a mai spus Buzatu despre acest nou episod TeleormanLeaks.

LĂSAȚI UN MESAJ