(VIDEO) Robert Negoiță pare că SFIDEAZĂ Ordonanțele Militare. Plimbare cu bicicleta, în parc, desi acestea sunt închise populației

Robert Negoiță, Negoiță periat la Digi 24 Robert Negoiță îi face praf pe Dăncilă și Dragnea
Foto: B1

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a decis că Ordonanțele Militare nu i se aplică. El a fost surprins, alături de iubita lui, în parcul IOR, din Capitală, în timp ce se dădeau pe bicicletă.

Oamenii care l-au văzut pe primar în timp ce pedala l-au întrebat de ce el se plimbă nestingherit. Asta în timp ce restul populației are interzis în parcuri. Negoiță le-ar fi spus oamenilor că a ieșit să verifice dacă totul este în regulă. Asta deși era alături de iubita lui și în pantaloni scurți, într-o zi nelucrătoare.

”Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc. Ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 bicicliști chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3 , Robert Negoiță. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intră în parc, mi-a răspuns: „verific că totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantaloni scurți. Cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute.După alte întrebări de ce ni se interzice nouă famiilor cu copii intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile. Nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimbă prin parc încălcând ordonanța militară ? După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere și supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiță îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declarația pe proprie răspundere și că poliția locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egală pentru toti?”, scrie femeia care l-a văzut pe Robert Negoiță.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here