VIDEO Lia Olguța Vasilescu l-a învins pe Klaus Iohannis în finala Cupei României. CSU Craiova – Hermannstadt 2-0

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat duminică, pe Arena Naţională din Capitală, finala Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Am asistat, de fapt, la un război al primăriilor. CSU Cfraiova a fost înființată de Primăria Craiova, pe vremea când aceasta era condusă de actualul ministru Lia Olguța Vasilescu. De aceea echipei i se mai spune și CraiOlguța.

La rândul ei, AFC Hermannstadt este echipa Primăriei Sibiu, înființată în 2015 de edilul Astrid Fodor, cea care i-a succedat în fruntea orașului actualului președinte al României, Klaus Werner Iohannis.

Reacția lui Devis Mangia după finala Cupei României

Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, s-a declarat încântat de faptul că formaţia olteană a obţinut un trofeu după 25 de ani, Cupa României, şi a calificat ceea ce s-a întâmplat drept un miracol.

„Sunt foarte fericit pentru că suntem pe podium după 23 de ani şi am câştigat un trofeu după 25 de ani. Este un miracol ceea ce se întâmplă în sport, să câştigi un trofeu de la primul sezon. A fost un sezon extraordinar. E normal ca băieţii să fi avut emoţii la început, pentru că era o finală, şi nu foarte mulţi jucători au evoluat în astfel de meciuri. Dar apoi au intrat în joc, au dat tot şi merită felicitaţi. E dificil când auzi tot timpul că eşti favorit şi trebuie să câştigi, există o presiune. Hermannstadt a demonstrat că este o echipă bună şi cred că va face o figură frumoasă în Liga I. A scos echipe foarte bune din prima ligă în Cupă şi vreau să-I felicit pe antrenor şi jucători pentru ce au realizat în acest sezon”, a spus Mangia.

El a precizat că i-a fost cel mai greu să-i păstreze calmi pe jucătorii săi, existând foarte multă presiune din exterior. „Acum obiectivul meu este să ne bucurăm, apoi să ne odihnim, pentru că merităm şi avem timp să ne gândim şi la viitorul sezon”.

În ceea ce priveşte cupele europene, Mangia a spus că este foarte important că CSU Craiova va avea de jucat doar un tur preliminar în Liga Europa. „Până în august vom avea trei etape de campionat, plus Supercupa, ceea ce este foarte bine”, a adăugat tehnicianul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here