VIDEO Gura păcătosului adevăr grăiește. Mircia Gutău, PER: Susțin candidații Mișcării Populare

Mircea Gutău

Controversatul primar din Râmnicu Vâlcea Mircia Gutău, care a obţinut un nou mandat în fruntea administraţiei publice locale candidând din partea Partidului Ecologist Român, îi susține la alegerile parlamentare pe candidații… PMP.

Într-o conferință de presă, Mircia Gutău, pentru a patra oară în scaunul de primar la Râmnicu Vâlcea din partea Partidului Ecologist Român, i-a îndemnat pe vâlceni să voteze candidații Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlametare, programate în decembrie!?!

CITEȘTE ȘI Când trecem la ora de iarnă 2020. Ce modificari ale orei din această noapte pot afecta organismul

„Am venit aici pentru a susține candidații la Camera Deputaților și Senat ai Partidului Mișcarea Populară. De ce fac acest lucru? Pentru simplu fapt că pentru mine contează foarte mult omul și nu partidul. (…) Sunt convins că Partidul Mișcarea Populară va avea reprezentanți în Parlamentul României. Voi face tot ceea ce este omenește posibil pentru a-i îndemna pe vâlceni, așa cum au încredere în mine, să aibă încredere și în echipa Partidului Mișcarea Populară, pentru că vrem cu adevărat să ne spunem punctul de vedere în Parlamentul României”, a declarat ecologistul Mircia Gutău.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, susține candidații PMP pentru Parlamentul României

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here