VIDEO Bande de interlopi din Olt care terorizează o comunitate, lăsate libere pe străzi

interlopi

Revoltător! Mai mulți interlopi din județul Olt, care aproape au omorât în bătaie doi săteni, au fost lăsați liberi de către autorități, care au considerat că nu sunt un pericol social.

Bataia cumplită s-a produs sub ochii autorităților din județul Olt! Incidentul, care s-a petrecut în seara zilei de 3 ianuarie 2021, în comuna Brastavățu, a fost surprins de o cameră de luat vederi.

În imagini se vede cum mai mulți indivizi din Clanul lui Barbone, înarmați cu răngi din fier și topoare, au atacat cu sălbăticie mai mulți localnici aflați pe teresa unui bar din localitate.

Două dintre victime s-au prăbușit la pământ sub ploaia de lovituri. Extrem de cruzi, bătăușii nu s-au oprit și au continuat să lovească victimele cu răngile.

Potrivit surselor Cetățeanul, agresorii nu au fost reținuți nici până în prezent, deși sunt cunoscuți în comunitatea pe care o terorizează de mai multă vreme.

CITEȘTE ȘI Lucrurile au scăpat de sub control: Autorităţile nu fac teste, dar rata mortalităţii cu coronavirus rămâne URIAŞĂ!

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. 😠😠😠🤔sunt din com Brastavatu nu am auzit despre asta am fost plecata din tara mam întors acum două zile intuiesc cine ar fi persoanele …greu de imaginat dar conducerea peste tot are un rol important nui prima data dar e strigator la cer sa mai întîmplat acum cîțiva ani aceieasi persona a fost bătută rau dar rau si bataiusi sunt in libertate puteti sa cercetați si cazul din urma dv..sa fie pedepsiti toti ce merita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here