PNL bântuie Sectorul 3 cu pantofii găuriți

PNL
Cristian Tudorache a fost prins și cu pantoful, și cu adevărul ... găurit
PNL
Cristian Tudorache, viceprimarul PNL al lui Robert Negoiță

Pe 7 mai 2011, negociatorul șef din partea FMI, Jeffrey Franks a devenit celebru în toată România, după ce s-a prezentat în fața președintelui Băsescu, încălțat cu o pereche de pantofi cu … talpa găurită. Fenomenul, care s-a repetat un an mai târziu, tot la Cotroceni dar cu Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI, a reapărut acum la Sectorul 3, în persoana lui Cristian Tudorache, penelistul care îi întreabă pe locuitorii sectorului care sunt problemele cu care se confruntă după ce le-a fost patru ani viceprimar.

În urmă cu aproape cinci ani, în plină criză economică, Jeffrey Franks, reprezentantul Fondului Monetar Internațional în România, a etalat, la întâlnirea cu președintele Traian Băsescu, o pereche de pantofi uzați, cu o ditamai gaura în talpă. Gestul său a fost criticat de unii cârcotași ca fiind o lipsă de respect față de autoritățile române, dar cei mai hâtri au spus că este un exemplu pentru guvernanți, de cum arată austeritatea în fapte, nu în vorbe! Ca mai întotdeauna, gestul a fost luat repede în bășcălie de români, care au făcăt haz de necaz că, vezi Doamne, gaura de pe talpa lui Franks, cel care învârtea sume în euro la care nici cu gândul nu gândești, ar avea forma României, făcând o aluzie evidentă la măsurile de austeritate care ne erau impuse, la acea vreme, de conducerea Fondului.

PNL
Jeffrey Franks și Mihai Tănăsescu, primiți la Cotroceni, chiar și cu pantofii găuriți

Cinci ani mai târziu, Cristian Tudorache, viceprimarul PNL al sectorului 3 (n-ați auzit de el, nu-i așa?) s-a prezentat, chiar la o ședință de partid, cu ditamai gaura în pantofi. Acum, nu am verificat dacă gaura din pantof are sau nu forma sectorului 3, dar este greu de crezut că Tudorache ar fi căpătat-o bătând în lung și-n lat, sectorul al cărui viceprimar a fost timp de aproape patru ani! Spunem asta pentru că viceprimarul PNL a ajuns să-i întrebe pe cetățeni acum, în pre-campanie electorală, ce probleme au, de parcă acum și-a adus aminte de oameni și îi întreabă de problemele de care nu a aflat în patru ani de mandat!

„Părtași cu Negoiță la borcanul cu miere”

Punctul pe „i” l-a pus, într-un comunicat, Cristian Petrescu, candidatul Mișcării Populare: „După 4 ani în care au stat alături de PSD și de primarul Robert Negoiță cu mâinile în borcanul cu miere, PNL lansează o campanie plagiată în care îi întreabă pe cetățenii Sectorului 3 ce probleme au. Blatul dintre PNL și PSD a fost negociat încă din vremea USL-ului, PSD-ul a luat primarul, PNL-ul a luat viceprimarul.  PNL nici măcar nu a mimat opoziția, l-a susținut pe actualul primar în toate proiectele. Sunt părtași la toate hoțiile, cu ajutorul lor cheltuindu-se sume astronomice pe panseluțe, coșuri de gunoi și băncuțe, conform Raportului Curții de Conturi a României”.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. Sunteti penibil cu acuzele acestea ce nu au la baza nici un argument.Singurul care a primit lumea in audiente la primarie a fost viceprimarul,singurul care a stat pe strazi in timpul dezapezirilor a fost viceprimarul dansul cred ca stie ce probleme are sectorul 3 dar probabil ca doreste sa stie parerea cetatenilor.La asta v-ati gandit?Va place sa aruncati cu noroi in ceilalti in loc sa va folositi de atuurile dvs. ,tipic romanesc din pacate.Vreau argumente si vreau sa vad ce solutii s-au luat in privinta acuzelor dvs. dupa aceea voi trage o concluzie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.