EXCLUSIV Vezi Documentul rușinos prin care a fost schimbat Marin Ștefănel, fostul primar general al Capitalei

Gabriel Firea
Marin Ștefănel Dan a fost și el primar gen

Cetățeanul.net vă prezintă documentul rușinos care a slujit la demiterea primarului interimar al Capitalei, Marin Ștefănel Dan. Documentul a fost ținut „la secret”, nefiind publicat pe pagina de Internet a Primăriei municipiului București.

Marin Ștefănel
„Asigurarea unei bune funcționări a Municipiului București”, explicația hilară pentru schimbarea ilegală a lui Marin Ștefănel Dan
Marin Ștefănel
Marin Ștefănel Dan nu ar fi răspuns la „comenzile” consilierilor USL, ne-au spus surse din Primărie

Pe 16 septembrie 2015, PNL, PSD și UNPR „și-au dat mâna” și, printr-un vot ilegal (citește DOCUMENT Cinci motive de nulitate pentru alegerea primarului Capitalei), l-au desemnat să exercite funcția de primar general interimar pe uneperistul Marin Dan Ștefănel. Două luni mai târziu, enervați se spune, (PNL – de faptul că noul interimar nu le-a jucat în strună la atribuirea unor contracte, iar PSD că noul primar nu a promovat un proiect de hotărîre care să-i scape pielea lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, în dosarul lucrărilor ilegale de pe Bulevardul Unirii) consilierii USL (PSD + PNL) din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) au decis să-l schimbe pe Marin Ștefănel din funcția de primar general interimar.

În aceeași manieră, adică ilegal. Proiectul de hotărâre privind schimbarea lui Marin Ștefănel Dan nu a fost inclus pe Ordinea de zi a ședinței extraordinare din data de 24.11.2015 (cum este prevăzut în Legea 215/2001), iar hotărârea a fost aprobată prin vot deschis, nu secret, cum prevede legea!

Mai mult, expunerea de motive pentru schimbarea lui Marin Ștefănel nu invocă niciun motiv legal și este atât de superficială încât documentul nici măcar nu a mai fost publicat pe pagina oficială a Primăriei! Cetățeanul.net vi-l prezintă alăturat, fără alte comentarii!

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

 1. Domnul Marin Stefanel a mentinut in functie toatia sleahta de directori numiti de Oprescu, la Directia Generala Infrastructura si Servicii Publice.Exact apropiatii directorului general “nababul arestat” de la Infrastructura -Madalin Dumitru sunt acum pe functii.In locul lui Madalin Dumitru- postul de Director General Infrastructura este ocupat in prezent de Cosmin Flavius Gheorghiu, angajat in primarie de acest “ nabab “, iar locul de Director Executiv Directia Transporturi Drumuri si Sistematizarea Circulatiei il ocupa in prezent Florin Legea, alt apropiat al acestui nabab.
  Cosmin Gheorghiu este cel care a spoliat bugetul municipalitatii impreuna cu nababul arestat.
  Cosmin Gheorghiu a detinut functia de Director Executiv – Directia de Utilitati Publice, inainte de a ocupa postul actual de Director General Infrastructura si Servicii Publice ( postul nababului arestat ), perioada in care cei doi, a reusit sa subcontracteze si sa dirijeze banii primariei catre societatile comerciale ale nababului Madalin Dumitru.Exemple lucrari suncontractate: Contractul Luxten, Contract Retele apa si canalizare sos.Andronache, Contract Netcity, str.Viitorului
  Tot acestui mafiot Cosmin Gheorghiu ii datoram si scumpirea apei in Bucuresti de 17 ori, el avand in derulare contractul cu SC APA NOVA., contract care nu a fost publicat pe site-ul oficial al primariei.
  Tot acestui mafiot Cosmin Gheorghiu ii datoram intunericul de pe strazile Bucurestiului, acesta infiintand un serviciu fantoma – Servicul de Iluminat public in cadrul Directiei de Utilitati Publice, serviciu care este platit degeaba de 8 ani de zile din banii publici, si care in realitate nu presteaza nici o activitate, si nu respecta regulamentul de functionare al primariei.
  Tot din cauza acestui mafiot Cosmin Gheorghiu care ar trebui anchetat de OLAF, capitala va pierde 20 milioane de euro, bani europeni la Piata Sudului.Acest mafiot pe vremea cat a fost Director Utilitati Publice a emis Autorizatia de construire pentru Pasaj-Piata Sudului, in ilegalitate, doar pe baza avizelor la faza studiu de fezabilitate, nu la faza PT + DE.In prezent acest mafiot este Manager-UIP-Piata Sudului, este cel care a reusit sa blocheze proiectul, din cauza lucrarilor la retelele de utilitati publice, pentru ca in ciuda faptului ca a condus 7 ani Directia De Utilitati Publlice.Acest mafiot a supradimensionat Directia de Utilitati Publice, fiind cea mai numeroasa directie din primarie, suprapopulata cu incompetenti.Tot in echipa de proiect de la Piata Sudului Cosmin Gheorghiu a mai adus o gasca de 10 incompetenti, acolitii de ai lui din cadrul Directiei de Utilitati Publice, care au fost platiti regeste cu sporuri de 75 % la salariu, si datorita carora Bucurestiul va pierde 20 milioane de euro.
  Un accident la fel de grav ca cel de la “ Colectiv “ se poate intampla oricand in capitala, din cauza iluminatului public nefunctional pe strazi, in pasaje, atata timp cat acest mafiot Cosmin Gheorghiu se ambtioneaza sa plateasca incompetentii angajati de el la Serviciul Iluminat Pubic din primaria capitalei.Tot el este responsabil si pentru lipsa iluminatului public pe strada pe care a murit politistul din coloana lui Oprea.Deci Domnul Stefanel Marin Dan nu a avut nici o intentie de a face curatenie in primarie, ci a mentinut in functii “Mafia lui Oprescu” .

 2. Daca cei alesi,imputerniciti prin Lege incalca ,cu stiinta si nerusinare,invocand motive personale,de partid,sa fie dati afara,Noi alegeri sa faca lumina ,sa fie alesi ,cetateni care vor binele concetatenilor!Altfel unde este democratiea,pentru cine este/pentru hoti?/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here