Un bărbat s-a filmat ascultând manele într-o mașină de Poliție. Imaginile au fost postate pe Tik Tok

Barbat ascultind manele in masina de Politie
Barbat ascultind manele in masina de Politie

După apariția pe Tik Tok a imaginilor cu o autospecială a Poliţiei la volanul căreia se află un şofer care nu este poliţist, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a demarat o anchetă.

Maşina este folosită de Poliţia staţiunii Predeal. Bărbatul care se află la volanul maşinei de poliţie este cunoscut pe Tik Tok pentru filme în care ascultă manele sau numără bancnote de 500 de lei.

„Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a două oară aici”

Din filmarea pe Tik Tok se observă că bărbatul ascultă manele, în timp ce este la volanul unei maşini de poliţie.

El se uită în camera de filmat spune: „Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a două oară aici”.

Clipul a fost şters ulterior de pe contul bărbatului, potrivit stirileprotv.ro.

„Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, această neavând calitatea de poliţist, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seară de 19.01.2022. Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, transmite IPJ Braşov.

Oficialii instituţiei precizeazaă că la terminarea acestor verificări, vor fi luate măsuri legale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.