VIDEO/Un autobuz al Societății de Transport București a căzut în râul Dâmboviţa, la podul de la Eroilor

Un autobuz al Societatii de Transport Bucuresti a cazut in Dambovita, la podul de la Eroilor
sursa foto: ISU Bucuresti

Incident grav în capitală. Un autobuz al Societății de Transport București (STB) de pe linia 196 a căzut sâmbătă dimineață în râul Dâmbovița. Autoturismul circula pe sensul Plevnei-Academia Militară, ar fi încercat să evite o mașină care trecuse pe roșu și a intrat în parapetul care delimitează Dâmbovița, la Podul Eroilor. Autobuzul a rămas suspendat.

Accidentul a avut loc in jurul orei 8.15, in zona podului de la Eroilor. Potrivit reprezentanților ISU, în autobuzul marca Otokar se aflau doar șoferul si o pasageră de 29 de ani. Ambii au reușit sa iasă din autobuz pe geam. Femeia a fost transportată în stare de șoc la spitalul Universitar, însă nu au fost rănită grav.

Din primele informații, șoferul autobuzului ar fi încercat să evite coliziunea cu autoturismul si a ajuns în râul Dâmbovița. Ambii șoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Mai multe echipaje ISU și scafandri intervin la fața locului pentru a scoate autobuzul din râu. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

sursa video:Sasu Ancuta

 

LĂSAȚI UN MESAJ