Tupeu! Țânțăreanu către judecătoare: „Sunt terorizat la gândul că ați terminat aceeași facultate cu ministrul Florin Iordache”

Cristian Țânțăreanu

În timp ce mai toți oamenii de afaceri, dar și politicienii ajunși în fața instanțelor se întrec, care mai de care, să își afirme public încrederea în justiție, Cristian Țânțăreanu dă dovadă de un tupeu unic în fața judecătorilor.

Ajuns în fața instanței din Buftea, într-un proces în care milionarul din cartierul rezidențial „Paradisul Verde” cerea ridicarea sechestrului ANAF asupra bunurilor SC API CONSTRUCȚII INVESTIȚII SRL (unde milionarul este administrator, iar fii săi sunt acționari), Cristian Țânțăreanu a dat dovadă de o agresivitate neobișnuită față de judecătoare și de lipsă de respect față de Justiție.

Țânțăreanu, în topul datornicilor la ANAF

Potrivit listei datornicilor publicată de ANAF în 2016, pe primul loc în topul datornicilior la Fisc se află Sorin Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 al Capitalei, cu obligaţii fiscale de 232 milioane lei, urmat de alți afaceriști precum George Becali, cu datorii la stat, la acea dată, de 3,9 milioane de lei, la fel ca Silviu Prigoană.

Ei erau urmați, pe aceeași listă, de Cristian Ţânţăreanu, ale cărui obligații fiscale depășeau 2,7 milioane de lei obligaţii fiscale necontestate. În cadrul încercărilor de a recupera banii, ANAF a pus sechestru și pe bunuri ale SC API Construcții Investiții SRL, firmă din care milionarul s-a retras din acționariat, în favoarea fiilor săi, dar a rămas administrator, calitate din care a contestat, la Judecătoria Buftea, sechestrul impus de ANAF.

Milionarul din Corbeanca: „Știu și știe toată lumea că Justiția Română este aservită politic”

Țânțăreanu
Scrisoarea orficială a lui Țânțăreanu către judecătorul de la Buftea

În fața instanței din Buftea, milionarul a dat dovadă de un tupeu nemaiîntâlnit, spunându-i judecătoarei că îi scrie pe înțelesul tuturor deoarece este tânără și poate nu prea experimentată, explicându-i și că „Justiția din România este aservită politic”!!!

Personal nu am încredere în justiție și duc o luptă pe care o voi câștiga cu reprezentanți ai A.N.A.F. și Ministerului de ustiție iar faptul că aproape toți au dosare penale și înfundă pușcăriile îmi întărește convingerea că am dreptate. Știu și știe toată lumea din țară și străinătate că justiția Română este aservită politic și o decizie împotriva sistemului nu este ușoară. Înțeleg că sunteți un judecător tânăr, poate nu foarte experimentat, de aceea v-am scris pe înțelesul tuturor.

Țânțăreanu
Țânțăreanu despre Florin Iordache: „un ticălos care a bulversat o țară întreagă și ne-a compromis în Europa”

Sunt terorizat la gândul că a-ți terminat aceeași facultate cu ministrul justiției recent demis Florin lordache, un ticălos care a bulversat o țară întreagă și ne-a compromis în Europa. Doamnă judecător vă cer scuze dacă tonul meu vi se pare nepotrivit dar eu am responsabilitatea a mii de oameni și nu mă pot jucă cu viețile lor”, i s-a adresat milionarul, în scris, judecătoarei. (Notă: greșelile gramaticale îi aparțin milionarului)

Și-a însușit două drumuri publice

La mijlocul deceniului trecut, milionarul Cristian Țânțăreanu (născut în 1944), cel care se prezintă ca un afacerist cu lipici la femei, ridica în comuna Corbeanca de lângă Capitală complexul rezidențial „Paradisul Verde”. Secretul omului de afaceri a fost că în momentul când a ridicat cartierul de vile a transformat, ilegal – spun surse juridice, două străzi publice în proprietate privată, cu gardieni și bariere la intrare.

Bulevardul denumit Paradisul Verde din complexul de vile cu același nume ridicat de afaceristul Cristian Țânțăreanu este de fapt un drum un public care a fost „însușit” și  închis abuziv. Ba chiar, a fost fărâmițat și intabulat suspect ca drum privat.

Citește și Firma milionarului Cristian Țânțăreanu și-a însușit două drumuri publice din complexul Paradisul Verde! Legal, este imposibil

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here