Traian Ungureanu îl face albie de porci pe Teodor Atanasiu: „Să se întoarcă acolo unde se simte bine. Lângă Victor Ponta. Între șmecheri și hoți”

Teodor AtanasiuStenogramele de la Bistriţa, în care Teodor Atanasiu şi Alina Gorghiu spun că „şi-au făcut treaba” cu foştii pedelişti şi acum nu mai au nevoie de ei, au provocat o reacţie dură din partea eurodeputatului PPE Traian Ungureanu. El l-a atacat dur duminică, într-o postare pe Facebook, pe Teodor Atanasiu, despre care a spus că locul lui este alături de Victor Ponta, „între șmecheri și hoți, singurii pe care știe să îi respecte”.

Totul a pornit de la o stenogramă a unei şedinţe PNL de la Bistriţa, publicată duminică de Evenimentul Zilei.

„Noi făra PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), în care să funcționăm. Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă primul ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, a spus Teodor Atanasiu.

El a continuat, arâtând că partidul va fi „al vostru, nu al lor” (al foştilor pedelişti – n.red.) şi a întărit această afirmaţie. „Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu.…Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o sa plece, nu-s proști. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând!”, a mai spus Teodor Atanasiu.

Vorbele grele ale lui Teodor Atanasiu primesc replica de la Bruxelles

Vorbele grele de la Bistriţa au primit o replică pe măsură de la Bruxelles, informează Europeanul.org. Duminică după-amiază, eurodeputatul PPE Traian Ungureanu, coleg de partid cu Teodor Atanasiu, a postat pe Facebook un răspuns la cele spuse de acesta din urmă, cu titlul „Un loc potrivit pentru Teodor Atanasiu”.Teodor Atanasiu

Iată postarea integrală a europarlamentarului: „Liberalii! Îi cunoaștem demult dar Teodor Atanasiu ne ajută să îi cunoaștem și mai bine. Ideea de bază ilustrată de Atanasiu în declarațiile înregistrate la Bistrița spune așa: numai fraierii negociază onest iar noi nu suntem fraieri! Contribuția lui Atanasiu nu contrazice doctrina și istoria partidului. Oricine se așază la masă cu liberalii are nevoie de o retrovizoare gigant pentru a vedea, la timp, ce gropi se sapă și ce proiectile sau șopărle zburătoare vin din spate. Pentru toate astea, Teodor Atanasiu trebuie să demisioneze. De asemenea, ar fi de aflat ce cred Alina Gorghiu și Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistriţa, despre cugetările lui Teodor Atanasiu. Teodor Atanasiu nu mai poate rămâne în partidul pe care crede că și l-a făcut escrocând PDL. Nu mai e loc. Cătălin Predoiu nu va înființa, de dragul lui, un post de ministru pentru Relația cu PSD, în noul Guvern. Teodor Atanasiu are ocazia să se întoarcă acolo unde se simte bine. Lângă Victor Ponta. Între șmecheri și hoți, singurii pe care știe să îi respecte”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.