SURSE Tudy va fi viceprimarul Capitalei! Din patul Oanei Zăvoranu, în fotoliul de lângă Gabriela Firea?

viceprimar
Călin Popescu Tăriceanu a impus alegerea lui „Tudy” ca viceprimar al Capitalei

Surse din cadrul ALDE ne-au dezvăluit că Tudor Ionescu, cunoscut și drept „Tudy”, fostul amant al Oanei Zăvoranu va fi viceprimarul Capitalei din partea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu! Rămâne de văzut care va fi reacția Gabrielei Firea

Potrivit surselor, Călin Popescu Tăriceanu insistă ca finul său să devină viceprimar, în ciuda protestelor celor de la PSD, care se tem că „fantoma” Oanei Zăvoranu va dăuna imaginii noii conduceri a Primăriei Generale. Informația ne-a fost confirmată și de surse din interiorul PSD. Sursele din ALDE se arată cu atât mai contrariate de insistența lui Tăriceanu cu cât partidul mai are alți trei consilieri validați în Consiliul General al Municipiului București, între care și doi tineri considerați de viitor – Claudiu Catană și Valentin Voicu.

Numele posibilului viitor viceprimar al Capitalei este inevitabil legat de scandalul care a ținut „prima pagină”, în urmă cu câțiva ani, a tuturor televiziunilor și publicațiilor de scandal. Cunoscut drept bărbatul cu care Oana Zăvoranu l-a înșelat pe Pepe, Tudor Ionescu a devenit celebru după ce au apărut poze cu el dezbrăcat, dar și un filmuleț din categoria „interzis minorilor”.

Cariera politică a lui Tudy

Tudy
Tudor Ionescu, înainte de relansarea în lumea bună a politicii Sursa foto enational.ro

După ce i-ar fi pus coarne cântărețului „latino-lover” Pepe, în perioada în care era stagiar la Parlamentul European, în echipa PNL, Tudy a demisionat și s-a ocupat, o vreme, de afaceri. În 2014, tânărul, care a fost văzut de-o țară întreagă, într-un filmuleț în care apărea dezbrăcat, și-a reluat de anul trecut activitățile politice, în ALDE, partidul înființat de Călin Popescu Tăriceanu.

Altfel, Tudy este absolvent al Facultății de Științe Politice și are un master la Bruxelles. În 2014, Tudor Ionescu și-ar fi dat și examenele de admitere în  Corpul Diplomatic și Consular al României.

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here