Audio Mega- Petrecere organizată de Aeroportul Otopeni! Unde are loc și cât costă distracția

petrecere

Surse apropiate conducerii Aeroportului Otopeni ne-au informat că în seara zilei de miercuri, 20 decembrie, va avea loc o mega- petrecere cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Petrecerea începe la ora 19,00 și are loc într-un club exclusivist de la marginea Capitalei.

Luxoasa petrecere va avea loc la Stejarii Country Club, o are tematica New York – New york Glamour iar costul totala al acesteia depășește, potrivit surselor noastre 40.000 de euro. „Sunt invitați la petrecere toți «șmecherii», inclusiv foști șefi ai Aeroportului, dar și din alte autorități ale statului. S-au cheltuit peste 40.000 €, prin două achiziții mai mici, spargandu-se suma mare”, ne-au spus sursele. Aceleași surse spun că la petrecere ar urma să „performeze” Ștefan Bănică junior.
petrecere
Petrecerea va avea loc la stejarii Country Club, într-o locație super-luxoasă

Petrecerea este ținută atât cât se poate de secretă, având în vedere faptul că sunt sute de invitați, a căror listă este păzită cu strășnicie. Am putut afla însă, de la un responsabil al Stejarii country club, căruia ne-am prezentat a fi invitați de la Ministerul Economiei, că această petrecere va avea loc de la ora 19,00 și că ținuta va fi una formală.

Ascultați înregistrarea aici:

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ