SURSE Focare Covid în Primăria Sectorului 3. Negoiță le ține la secret

Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță

Infectarea cu noul coronavirus a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, este doar vârful iceberg-ului. În ultimele două luni, în primăria lui Negoiță au apărut mai multe focare de Covid-19, care au fost ținute însă la secret, susțin sursele Cetățeanul.

Surse din Primăria Sectorului 3 ne-au sesizat că în instituția condusă de Robert Negoiță au fost mai multe focare de covid, dar totul s-a ținut secret. Primele cazuri au apărut acum mai bine de două luni, spun sursele.

CITEȘTE ȘI VIDEO Tupeu pe bani publici. Răspunsul dat de Negoiță, când a fost întrebat de deplasarea din China cu iubita

Negoiță, infectat chiar în Primăria Sectorului 3

Același surse ne-au dezvăluit că Robert Negoiță s-ar fi putut infesta cu noul coronavirus chiar în primărie deși primarul și-a făcut un obicei din a sfida amenințarea virusului oriunde s-ar fi dus. Cu toate acestea, autoritățile sanitare nu au declanșat nicio anchetă epidemiologică.

Atitudinea iresponsabilă a primarului s-ar fi reflectat și în măsurile de protecție anti-covid în Primăria Sectorului 3, care au fost aplicate cel mult la un nivel superficial. „Practic, măsurile de protecție au fost luate în derâdere”, ne-au dezvăluit aceleași surse.

Potrivit normelor în vigoare, în cazul descoperirii unor focare de Covid în Primărie, autoritățiele ar fi trebuit informate imediat pentru a declanșa o anchetă epidemiologică. Totodată, instituția trebuia închisă și dezinfectată, iar angajații testați pentru Covid-19.

Toate acestea nu s-au întâmplat, pentru că totul ar fi fost trecut sub tăcere, susțin sursele Cetățeanul.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ce vedete au căzut la pace cu „dottore” Negoiță în dosarul Plagiatul. Prigoană l-a făcut „prost”

Amendat cu 10.000 de lei, pentru încălcarea ordonanțelor militare

Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță, „în control” la Parcul IOR pe „biclă” și în pantaloni scurți

Primarul Negoiță nu se împiedică însă de reguli și regulamente. A dovedit-o în aprilie 2020, atunci când a fost amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare emise pe timpul stării de urgență. El a fost filmat în timp ce se plimba relaxat prin parcul IOR cu bicicleta, alături de prietena lui.

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cei doi au fost amendați cu 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

În încercarea de a scăpa de amenda aplicată de polițiști, Robert Negoiță a pretins că era în… inspecție.

Eu chiar ieșisem să inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită”, a fost explicația de tot râsul a lui Negoiță.

Sorții i-au întors spatele lui Robert Negoiță chiar la sfârșitul lunii trecute, când edilul a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Negoiță nu a suflat însă niciun cuvânt despre cum și unde s-ar fi infectat.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. Cetatene,
    De apreciat articolul, dar nu reliefeaza amploarea pandemiei lui Negoita. Mai zilele trecute am avut Directia de Investitii inchisa, dupa ce alte directii luptasera cu covidul. N-a stiut nimeni. Asa cum n-a stiut nimeni de batranii morti in singurul centru de varstnici. Se auzea de un numar de 6, apoi 9, dupa care nu i-a mai numarat nimeni! La Negoita totul trece si nimic nu-l misca. Povestile cu minore, datoriile la stat, matrapazlacurile, angajatii fictivi prin tot aparatul, dar mai ales la asistenta sociala (vreo 50), toate sunt reduse la tacere. Asa va fi si cu covidul…plateste bine si articolul dispare! Asa cum i-a disparut, brusc, covidul personal! Haideti, mai sapati si mai scrieti. Despre Negoita. Caci aveti multe, prea multe pentru un om atat de neansemnat!

  2. Negoita nu a avut niciodata vreo problema cu normele, regulile si regulamentele, cum bine ati spus in articol. Se simte protejat si face cum il taie capul, sau cum ii dicteaza unchiul. Fiecare departament a trecut prin spaima covidului. Toti ne-am facut pe cont propriu testele. Partea interesanta este ca se viruseaza mai intai directorii. Acum se stie ca directoarea de la asistenta sociala e pozitiva. Nu a mai dat pe la serviciu de vreo 3 saptamani. Maine aflam cui i-a venit randul, in functie de cum participa la sedinte sau vizite de lucru in teren cu Robert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here