Angajări ilegale la Spitalul Universitar București. Conducerea spitalului dă informații false

Blocul operator central, bani pentru partid
Martie 2019. Ministrul Sorina Pintea a promovat cheltuieli de peste 71 de milioane de lei, de cinci ori mai mult decât se ceruseră în 2016 și dublu față de cât estimase managerul Adriana Nica (dreapta) în 2017!!

În cadrul Spitalului Universitar de Urgență (SUUB) se fac angajări ilegale, ne-au semnalat surse din interiorul instituției. Solicitată să clarifice situația, conducerea SUUB ne-a trimis răspunsuri mincinoase.

Cetățeanul.net solicită ministrului sănătății, Sorina Pintea, să verifice toate ilegalitățile de la Spitalul Universitar București

Medici angajați ilegal, fără concurs, la Spitalul Universitar

Sursele din SUUB ne-au informat că la spital sunt angajați medici ilegal, altfel decât prevede legea – numai prin concurs! Sursele ne-au spus că una dintre persoanele angajate prin încălcarea prevederilor legale, este doctorul Ina Petrescu, la secția de chirurgie plastică.

Pe 8 iunie 2018, „Cetățeanul.net” a solicitat, oficial, managerului SUUB, Adriana Nica, să ne comunice dacă este adevărat că doamna doctor Ina Petrescu este angajată la SUUB la secția de Chirurgie Plastică, de când este angajată și care și care a fost modalitatea de angajare.

Pe 13 iunie 2018, Spitalul Universitar București ne-a răspuns că doamna doctor Ina Petrescu este angajată pe durată nedeterminată, prin concurs, a Spitalului Universitar, ba mai mult, că aceasta este și „implicată în dezvoltarea unui centru de tratament integrat al patologiei tumorale a glandei mamare”.

Universitar
Comunicare de informații false! Pe 13 iunie 2018, conducerea Spitalului Universitar ne-a comunicat că doamna doctor Ina Petrescu este angajată pe durată nedeterminată, prin concurs a Spitalului Universitar

Prinsă cu ocaua mică, managerul Adriana Nica a organizat concurs

Nica
Managerul Spitalului Universitar, Adriana Nica, este cunoscută și drept iubita lui Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei și el fost manager al aceluiași spital

Pe 19 iunie 2018, am solicitat managerului SUUB să ne comunice unde a fost publicat postul scos la concurs, care a fost data concursului și care a fost componența comisiei care a examinat-o pe Ina Petrescu. Prinsă cu mâța în sac, conducerea Spitalului nu a mai dat niciun răspuns.

Dovada minciunii! La trei zile după solicitare, Spitalul Universitar a publicat anunțul despre organizarea unui concurs pentru un post vacan de 1/2 normă de medic primar la secția clinică de chirurgie plastică. Apoi, pe 9 iulie, managerul Adrian Nica a anunțat că unicul candidat înscris la concurs este chiar Ina Petrescu! Vezi dovezile mai jos!

Pare evident că Ina Petrescu a fost angajată ilegal, fără concurs, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Universitar
Dovada angajării ilegale – La trei zile după ce am solicitat oficial detalii despre așa-zisul concurs prin care Ina Petrescu a fost angajată în spital, Spitalul Universitar a anunțat organizarea unui concurs la care s-a înscris doar … Ina Petrescu

Fonduri publice cheltuite ilegal?

Potrivit surselor noastre, contractul ilegal al doctoriței Ina Petrescu ar fi fost înregistat și la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), banii obținuți astfel încadrându-se în categoria „fonduri publici cheltuite ilegal”. Am solicitat informații CASMB în acest sens. Doctorița Ina Petrescu, cea care ar fi fost angajată angajat ilegal la SUUB, nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. Îl vom publica după ce ne va fi remis.

Concluziile cu privire la neregulile din activitatea managerială a Adrianei Nica, trebuie să le tragă însă ministrul sănătății, Sorina Pintea, care a trimis corpul de control să verifice activitatea de la spital!

Citește și Protest la Spitalul Universitar. Cetateanul.net vine cu dezvăluiri

Sursele noastre de la SUUB spun că ar fi multe nereguli la Spitalul universitar de Urgență. Vom reveni!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here