Spațiile verzi din Capitală, vandalizate ziua în amiaza mare. Ce s-a întâmplat în fața sediului Pro România

Tupeul hoților nu cunoaște limite. Ziua în amiaza mare, indivizi neidentificați, deocamdată, au furat mai mulți arbuști de pe spațiul verde din Bulevardul Basarabia, Sectorul 2, din fața blocului în care își are sediul Pro România, proiectul politic al fostului premier Victor Ponta.

Exasperați din cauza vandalizărilor, locatarii blocului au montat o cameră de supraveghere. În urmă cu două zile, hoții au fost filmați în timp ce furau mai mulți arbuști proaspăt plantați, dar și o plăcuță indicatoare de pe același spațiu verde, chiar sub privirile trecătorilor.

„Prieteni, după cum probabil știți, grădina din fața sediului nostru a fost deja devastată de două ori. Persoane necunoscute au venit noaptea și au furat brăduții plantați de noi. De fiecare dată am plantat alții“, a postat pe Facebook George Manciu, fost director de dezvoltare din Primăria Sectorului 3 și fost director executiv al Direcției de Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului București, citat de Adevărul.

George Manciu suspectează că actele repetate de vandalism au un substrat politic. Acesta îi bănuiește chiar pe angajații de la Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 2.
„Atunci, mulți dintre voi mi-ați spus că sigur au fost cei de la Primăria Sector 2, pe care îi critic constant și fac acest lucru din răzbunare. Nu am vrut să mă gândesc la un asemenea scenariu. Acum două zile însă, în plină zi, doi oameni cu veste verzi, ca cei pe care îi vedeți prin sector lucrând la spații verzi, au intrat în grădina din fața sediului nostru și au făcut stricăciuni. Cineva îmi zice că i-a recunoscut și că ar fi muncitori la ADP Sector 2. Tind să le dau dreptate. Nu mă gândesc că hoții s-au deghizat în muncitori ADP. Dacă într-adevăr oamenii ăștia au fost puși de cineva, e îngrozitor. Înseamnă cu oamenii din conducerea Primăriei Sector 2 fac abuz de putere pentru a închide gura contestatarilor. (…) Lăsăm poliția să își facă treaba acum!“, a mai scris George Manciu.

Imaginile au fost trimise la Poliția Sectorului 2, care are toate șansele să-i identifice pe autorii vandalizărilor.

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here