Șoc! Directorul SRI, George Maior, a fost în vacanță în Italia cu Ghiță și cu Coldea

SRI
Florian Coldea, sebastian Ghiță și FGeorge Maior, împreună în vacanța din Toscana

Dezvăluiri incredibile făcute miercuri de Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de control SRI din Parlament. George Maior (șeful SRI la acel moment) a fost împreună cu Sebastian Ghiță și Florian Coldea în vacanța din Toscana (Italia)!

Țuțuianu a menționat ca sursă a informațiilor chiar ancheta internă a SRI declanșată după ce Ghiță a arătat fotografii cu el și Coldea în diferite vacanțe. Sebastian Ghiță a prezentat la România TV fotografii în care erau acoperite fețele celorlalte persoane fotografiate în afară de Florian Coldea și de el însuși. Tuțuianu a mai spus că în Toscana a mai fost, alîături de Coldea, Ghiță și Maior, și fostul vicepremier, pesedistul Vasile Dâncu.

Vacanța din Seychelles, confirmată

Șeful comisiei parlamentare a mai declarat că și George Maior (în prezent ambasadorul Românie în SUA) ar fi dat „anumite explicații comisiei de control intern din SRI”. Țuțuianu nu a putut spune însă dacă există informații despre prezența lui George Maior și în excursia din insulele Seychelles.
Șeful comisiei de control SRI, a declarat miercuri că ancheta internă a SRI ar fi confirmat că Florian Coldea a fost în vacanțe cu Sebastian Ghiță în insulele Seychelles și în Italia, dar că generalul și-ar fi plătit cheltuieile. El a mai spus că există „o problemă de raportare deontologică din partea ofițerilor de informării când sunt prezenți în excursii cu membri ai comisiei de control, parlamentari, oameni de afaceri„.
Din informațiile date de comisia de control din SRI, dl general Coldea și dna Coldea au prezentat documente justitificative cu privire la faptul că au suportat ei aceste cheltuieli-facturi și chitanță„, a declarat Țuțuianu, adăugând că nu au putut clarifica în cursul ședinței de miercuri dacă documentele justificative sunt sau nu reale însă comisia de control a arătat că nu sunt indicii că documentele ar fi false. Țuțuianu a spus că există posibilitatea de a cere ANAF să verifice acest aspect.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here