SURSE Băsescu candidează pentru Senat la București! Firea scapă de Turcescu – el candidează la Constanța, locul 1 pe listele PMP

Surse din Partidul Mișcarea Populară (PMP) ne-au dezvăluit că Traian Băsescu va candida pentru un loc în Senatul României. Fostul președinte va fi pe primul loc pe listele PMP București.

Robert Turcescu, în prezent consilier general al Capitalei din partea PMP este pe locul 1 pe listele pentru alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților în județul Constanța.

Traian Băsescu este pe primul loc pe listele PMP la alegerile pentru Senatul României, ne-au spus surse din PMP. La Camera Deputaților, pe primele două locuri sunt Valeriu Steriu și eugen Tomac, în timp ce pe al treilea loc ar putea fi desemnat ȘtefanFlorescu, candidatul care a obținut 15% dintre voturile pentru Primăria Sectorului 6, unde a candidat ca independent! Dacă va scoate peste 5%, primi doi de pe lista de la Camera Deputaților sunt siguri de un post de Parlamentar. Pentru un al treilea post de deputat, scorul partidului va trebui să fie semnificativ mai bun, spun aceleași surse.

Turcescu își face bagajele pentru Constanța

„Șansele lui Turcescu de a intra în Parlament sunt foarte mari de pe acestă poziție, chiar mai mari decât ale lui Dorel Onaca, acesta din urmă fiind pus pe primul loc pe listele pentru Senat!”, ne-au dezvăluit sursele.

Turcescu
La alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei, Robert Turcescu și-a făcut campanie și la Constanța, „ținta” fiind bucureștenii prezenți pe Litoral

Dacă Turcescu va avea succes la alegerile parlamentare, cel mai probabil că va părăsi funcția de consilier general al Capitalei, „privând-o” astfel pe Gabriela Firea de unul dintre cei mai vehemenți contestatari.

La ora redactării acestor rânduri, stafful PMP se află încă în ședință pentru aprobarea listelor. Vom reveni!

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here