ŞOC. Directoarea creşelor din Ploieşti şi 4 educatoare, reţinute după ce furau de rupeau: Aveau podurile pline!

Angelica Fodor, directorul Centrului Creşe din Ploieşti, a fost reţinută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie şi delapidare.

În acelaşi dosar au fost reţinute şi alte patru persoane, toate angajate ale creşelor din Ploieşti. Acestea sunt acuzate că furau din mâncarea şi produsele de igienă care ar fi trebuit să ajungă la copii. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, angajatele creşelor i-ar fi oferit sume de bani şi „atenţii” directoarei de centru pentru ca aceasta să închidă ochii la furturile subalternelor.

Percheziţii

Luni, 6 decembrie, la Ploieşti au fost făcute mai multe percheziţii în cauză, atât la domiciliile educatoarelor, dar şi la sediile creşelor. La percheziţii, anchetatorii au rămas şocaţi: educatoarele aveau podul plin cu produse furate.

Ancheta vizează şi alte persoane implicate în administrarea unităţilor de învăţământ din Ploieşti, dar faţă de acestea nu au fost luate măsuri preventive deocamdată. Una dintre suspectele reţinute, probabil directoarea de centru, va fi prezentată marţi cu propunere de arestare preventivă. Acuzaţiile sunt de luare de mită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here