Singurul defect al lui Ciucă n-a fost avariat nici de cutremure. VIDEO

Roland Cătălin Pena

Penelistul Virgil Guran, coleg de Școală Militară cu premierul și președintele PNL, l-a făcut praf, într-o intervenție tv, pe șeful său: „Defectul lui Ciucă e că, uneori, are pre mult bun simț”.

Evident e vorba de o critică constructivă, nu de una demolatoare, nerecomandată pe cutremurele astea.

Citește și Ciucă a cerut verificarea firmelor turceşti care au construit în România

Dacă-l mai critică mult Guran, pe Ciucă o să-l usture popoul, ceea ce iarăși nu e recomandat în vremurile astea căcăcioase.

Așa că premierul ar face bine să-și ferească cu mare atenție fundul, că prea multe limbi dulci îl pândesc în toate filialele PNL.

Inflație mare, tovarăși!

Nenorocitul ăsta de bun simț, de care nu poate scăpa cu dat Dracul, l-a făcut pe Nicolae-Ionel Ciucă s-o ia cu binișorul, nu să taie în carne vie în instituțiile statului, gen autoritățile locale, Inspectoratul de Stat în Construcții etc., care se fac că fac…

Numai dacă s-ar uita cum s-a încălcat legea la construirea sediului Inspectoratului de Stat în Construcții din buricul Bucureștilor și ar fi suficient să vadă peste ce instituții nenorocite guvernează…

Cam înalt, cam pe trotuar, domnu Ciucă?

Dar, din bun simțul care l-a consacrat încă din Școala Militară, s-a limitat să lupte pentru pace în coaliția guvernamentală prin constituirea unei comisii care, în buna tradiție post-decembristă, va îngroapa mizeria.

O s-o răscolească, însă, cutremurul ce stă să vină, dar mulți dintre noi vom fi numai buni de îngropat, împăcați că, măcar, am apucat să fim conduși și de un premier cu „bun simț”…

„Ciucă a anunţat că începând de joi va fi constituit un grup interinstituţional de lucru sub directa sa coordonare, având ca domenii principale de urmărit prevenirea, pregătirea şi răspunsul în situaţii de urgenţă, urmare a cutremurelor petrecute zilele trecute în zona Olteniei”, ne-a informat agenția națională de presă.

Din grupul-comisie vor face parte „Ministerul Dezvoltării, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Ministerul Culturii, Ministerul Cercetării (…) Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene, Asociaţia Oraşelor, Asociaţia Municipiilor, Asociaţia Comunelor, pentru că este nevoie să introducem, atât din punct de vedere al responsabilităţii, cât şi din punct de vedere al parteneriatului cu autorităţile locale şi, nu în ultimul rând, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Universitatea Tehnică de Construcţii „, a precizat Ciucă.

A uitat Școala de Bune Maniere în Timpul Cutremurelor…

A, scuze, n-a vrut să se suprapună cu nemuritorul Raed Arafat care deja a plătit de la buget 30 de televiziuni ca să ne servească campania „Nu tremur la cutremur”.

Să-i mulțumim președintelui Iohannis că ne-a pricopsit cu un premier cu un singur defect recunoscut de partid și domnului Guran că ne-a pus în gardă.

În rest, Dumnezeu cu mila!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here