Simona Halep cu ochii în lacrimi la aflarea „bombei” care a explodat în lumea tenisului mondial

Emil Boc șef de galerie Simona Halep devine cetățean de onoare

Liderul mondial al tenisului profesionist feminin, australianca Ashleigh Barty, a furnizat o mare surpriză, miercuri, anunţându-şi retragerea din activitatea competiţională la doar 25 de ani, afirmând că şi-a îndeplinit visele şi se simte „absolut epuizată”.

Simona Halep a afirmat că i-au dat lacrimile la aflarea veştii că australianca Ashleigh Barty, liderul la zi al circuitului profesionist feminin, şi-a anunţat retragerea din activitate la doar 25 de ani.

„Ash, ce pot să mai spun, ştii că mi-au dat lacrimile, nu-i aşa? Prietena mea, îmi vei lipsi în circuit. Ai fost diferită şi specială şi am împărtăşit nişte momente extraordinare. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam la golf?!”, a reacţionat Halep la vestea retragerii australiancei,.

„Ce jucătoare!”

WTA, organismul care gestionează circuitul feminin, a salutat ”o incredibilă ambasadoare a sportului”: „Mulţumim, @ashbarty, pentru amprenta inegalabilă pe care ai lăsat-o pe teren, în afara lui şi în inimile noastre”.

Scoţianul Andy Murray a afirmat că este „bucuros pentru Ashleigh, dar trist pentru tenis. Ce jucătoare!”.

Şi premierul Australiei, Scott Morrison, a reacţionat:

„Vreau să-ţi mulţumesc, Ash, pentru că ai inspirat o ţară, ai inspirat o naţiune! Niciunul dintre noi nu va uita, bineînţeles, victoria triumfătoare de la Wimbledon şi nimeni nu va uita revenirea incredibilă de la Australian Open anul acesta, care a demonstrat încă o dată tuturor ce poţi face când eşti determinată”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here