Nereguli în averea senatorului Gabriel Mutu. El și soția locuiesc în case nedeclarate în declarațiile de avere

Gabriel Mutu îi va lua locul Gabrielei Firea

Unul dintre cei mai bogați parlamentari, Gabriel Mutu, candidat la Primăria Sector 6, a susținut din prima declarație de avere, din 2008, că nu are nicio casă sau apartament. După un an, apare un apartament în averea acestuia, însă locuința este pe numele soției, Claudia Mutu.

MutuGabriel Mutu, senatorul PSD care vrea să ajungă Primarul Sectorului 6 și soția sa, Claudiu Mutu, au trecute la Registrul Comerțului alte locuințe față de apartamentul pe care îl dețin, conform cu declarația de avere a parlamentarului.

Mutu
Singura locuință declarată, apartamentul din Preciziei, apare ca închiriat

Locuințele „ascunse” ale familiei Mutu

Astfel, dacă la întrarea în Parlament, în anul 2008, social-democratul scria că nu are nicio locuință, în anul următor, apare un apartament pe Bulevardul Prceiziei, numai că acesta este trecut pe numele soției.

După doar un an, fostul administrator în firmele lui Alexandru Bittner susține că jumătate din acest apartament este al său.

Cu toate acestea, atât parlamentarul, cât și soția sa nu sunt domiciliați în apartamentul pe care îl dețin, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Spre exemplu, Gabriel Mutu are trecută în toate societățile prin care a trecut ca domiciliu un apartament de pe strada Elena Văcărescu. Nu apare nicăieri că ar locui în locuința de la bloc de pe strada Precizei.

Mutu
Claudia Mutu figurează cu domiciliul intr-un apartament nedeclarat de soțul său

Am încercat să-l contactăm pe senator, am trimis ieri întrebările și staff-ului său de campanie, însă nu am primit niciun răspuns. În momentul în care Gabriel Mutu ne va oferi poziția sa o vom publica imedia.

Mai mult, nici soția sa, Claudia Mutu, nu locuiește în apartamentul din Bulevardul Preciziei, ci într-o locuință de pe strada Grigore Gafenco. Aceasta declară că locuiește pe Grigore Gafenco atât înainte, cât și după cumpărarea casei trecută în declarația de avere a soțului. Apartamentul a fost adus, în 2009, de Claudia Mutu, ca aport la capitalul social al unei firme, apartamernt pe care Gabriel Mutu a „uitat” să îl declare în 2008. Vom reveni!

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here