Secretar de stat: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Să punem centenarul pe tricoaiele noastre

De când conduce PSD cu al treilea Guvern, României nu îi mai trebuie bancuri pentru că social democrații au pus în unele posturi de conducere oameni atât de inculți încât nu știi dacă să râzi sau să plângi. 

După Dăncilă care aproape că face gafă după gafă, după Daea care compara uciderea porcilor cu Holocaustul, acum a mai apărut încă un reprezentant al puterii care se remarcă printr-o imbecilitate.

Este vorba despre Cosmin Butuza, secretar de stat Ministerul Tineretului și Sportului. Acesta nu știe că pluralul cuvântului tricou este tricouri, așa că a folosit mult mai fabulosul „tricoaie”.

Să punem Centenarul pe Tricoaiele noastre

Vorbind despre sporturile din România, Butuza a spus că Ministerul Tineretului și Sportului susține astfel de inițiative.

„Noi, Ministerul Tineretului și Sportului, susținem astfel de inițiative, indiferent de sport, cu atât mai mult cu cât este anul Centenarului. Avem o sută de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru. Să le arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre pe afișele noastre”, a declarat nonșalant secretarul de stat Cosmin Butuza.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

*