Autoritățile i-au luat urma lui Sebastian Ghiță! Fugarul ar putea fi prins în curând

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță ar putea fi prins în foarte scurt timp, la mai multe luni după ce a dispărut, în urma eșecului de a obține un nou mandat de deputat, ceea ce a dus la „expirarea” imunității.

Potrivit postului de televiziune B1 Tv, autoritățile știu unde se află afaceristul fugar și este doar o problemă de timp până când Sebastian Ghiță va fi prins. Soția lui Ghiță a dat de înțeles că este sigură că acesta este bine.

Sebastian Ghiță și-a premeditat fuga

De asemenea, anchetatorii ar fi ajuns la concluzia că Sebastian Ghiță și-a pregătit din timp fuga. Înainte de dispariție, fostul deputat a făcut mai multe tranzacții referitoare la conturile sale și a cerut modificarea controlului judiciar, susținând că era perioada sărbătorilor de iarnă și că nu dorea să meargă la Poliție.

Tot înainte de dispariţie, Sebastian Ghiță ar fi făcut și înregistrările care au fost difuzate în ultimele săptămâni de postul de televiziune România TV. Aceeași sursă precizează că soția lui Sebastian Ghiță nu a depus nicio plângere la Poliție cu privire la dispariția fostului deputat, iar în urma audierii sale au apărut indicii că aceasta ar ști unde se află Ghiță.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here