Școlile din sectorul 4, puse de primarul Băluță sub „comanda” Alexandrei Dobre, sexy-consiliera lui Gabriel Oprea

Dobre
Alexandra Dobre este dublu licențiată - în drept și în științe politice. Susra foto: puterea.ro

Primarul Daniel Băluță a pus toți profesorii, învățătorii și educatorii sectorului 4 sub „ascultarea” unei tinere funcționare de 24 de ani, Alexandra Dobre. Tânăra doamnă desemnată de primarul Daniel Băluță să rezolve toate problemele zecilor de unități de învățământ din sector este nimeni alta decât fosta consilieră a lui Gabriel Oprea.

După căderea fostului ministru de interne, juna lui Gabriel Oprea a fost „recuperată” de PSD și de primarul Daniel Băluță.

Daniel Băluță o susține pe „juna” Dobre

Alexandra a fost numită, în vara acestui an director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB), funcție în care a rezistat deja mai mult timp, decât actorul Cristian Șofron (ppersonajul principal din „Declarație de dragoste”) și cunoscuta artistă Catrinel Dumitrescu.

După ce s-a făcut remarcată acolo (cum a scris presa), prin închiderea cercului de pictură pentru copii, Alexandra Dobre a primit, din partea lui Daniel Băluță, însărcinarea de a rezolva „problemele uzuale” ale tuturor liceelor, școlilor și grădinițelor din sector. Ea a preluat astfel mare parte dintre atribuțiile Direcției de Învățământ despre care se vorbește în Primăria lui Băluță că urmează a fi restructurată din temelii, poate chiar retrogradată la stadiul de „serviciu”.

Dobre
Alexandra Dobre a comunicat tuturor școlilor că a fost însărcinată să le rezolve toate problemele uzuale

Confruntat cu nemulțumirile cadrelor didactice, Daniel Băluță s-ar fi și răstit, într-o ședință cu aceștia, că doamna Dobre este perfect competentă și capabilă pentru a rezolva toate problemele. Ea este, dealtfel, dublu licențiată (în drept și în științe politice).

Ulterior, pe 9 și 10 noiembrie, toate unitățile de învățământ din sector au primit, din partea Alexandrei Dobre, înștiințarea scrisă asupra noii „subordonări”. Cu toate acestea, nici acum nu sunt bani pentru plata tuturor salariilor profesorilor (cu tot cu taxe și contribuții) iar bursele elevilor au fost drastic tăiate de către primarul Băluță, cu votul consilierilor PAS, ALDE și PMP!

Războiul Alexandrei Dobre cu „doamna” Lucian Mândruță

Tânăra asistentă a lui Gabriel Oprea (presa de scandal a speculat că ar fi fost chiar mai mult) s-a făcut remarcată în spațiul public mai ales după ce i-a atacat pe jurnaliștii care comentau vina ministrului de interne în circumstanțele morții polițistului Gigină. „Atenţie! Pentru toţi aceia care am văzut că au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier… De câteva zile şi mai ales astăzi, văd pseudo-jurnalişti, printre care şi doamna Mândruţă (sic! – era vorba de Lucian Mândruță n.r.), care încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă. Pe lângă pseudo/jurnalişti apar şi pseudo/avocaţi şi pseudo/analişti politici care îşi mai dau şi ei cu părerea că deh…”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ