Scandal la Primăria Capitalei. Fostul președinte al USR Nicușor Dan, dat afară de Poliția Locală

Lipsesc două miliarde și jumătate la Primăria Capitalei Este absurd ca o primărie care are un buget de un miliard de euro să intre în faliment este de părere deputatul independent Nicuşor Dan. Nicușor Dan s-a reînscris în USR Se amână construcția Spitalului Metropolitan Nicuşor Dan dă în judecată RADET Harta interactivă a frigului RADET vacanța în Grecia

Conducerea Primăriei Capitalei i-a interzis lui Nicuşor Dan să țină o conferinţă în sala în care au loc şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti și a cerut Poliţiei Locale să oprească demersul acestuia.

Deputatul Nicuşor Dan, fost președinte al USR, a încercat să susţină o conferinţă de presă în sala de consiliu a Primăriei, cu 30 de minute înainte să înceapă şedinţa Consiliului General.  Reprezentanţii PMB s-au opus, cerând intervenţia Poliţiei Locale.

Nicuşor Dan, împreună cu mai mulţi parlamentari USR, au iniţiat o lege prin care parlamentarii să poată depune hotărâri în consiliile locale din circumpscripţiile în care au fost aleşi şi să ia cuvântul la şedinţele de consilii.

La ultima şedință a CGMB, din martie, Nicuşor Dan a mai fost dat afară cu poliţia din şedinţa CGMB, după ce a vrut să ia cuvântul. Reprezentanţii PMB spun că Nicuşor Dan poate asista la şedinţă, dar nu are dreptul să depună hotărâri, nemaifiind consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

*