Petrecere de fițe a Romatsa cu ocazia Crăciunului. Ce au mâncat, pe banii Regiei, cei mai bine plătiți salariați din România

Romatsa

La o zi după ce presa a dezvăluit cum a pierdut Romatsa 600 de milioane de lei, conducerea Regiei Autonomă Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian a organizat o petrecere de fițe.

„A fost o petrecere pe cinste, totul a fost fain, mâncarea, băutura, muzica, ambianța în general”, ne-a spus unul dintre petrecăreții Romatsa.

Meniu de lux pentru „bogații” Romatsa

Distracția ar fi costat circa 100.000 de lei și a fost organizată la unul dintre hotelurile de lux ale Capitalei. Meniul a fost unul pentru „obraze subțiri”: Salata Caesar, file de ton, pachețele de primăvară, fructe de mare cu orez, file de vită, salată de crudități, brânzeturi italienești cu nuci, cartofi copți în folie, prăjituri, mouse de ciocolată și multe alte bunătățuri de lux. Devizul este plătit din banii Romatsa – are balta pește. Dealtfel, la salariile care se plătesc la regia de supracveghere a traficului aerian, aproape fiecare salariat ar fi putut plăti, cu mici eforturi, consumația întregii petreceri!

Pierderi de 600 de milioane de lei

Cu o zi înainte de petrecere, Cetățeanul.net a dezvăluit cum a pierdut Regia Autonomă Administrația Romană a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) 600 de milioane de lei pentru că nu a estimat corect creșterea traficului aerian pe deasupra României, ca urmare a conflictului din Ucraina.

Romatsa
Imagine de la petrecerea Romatsa. Pierderile Regiei nu au stricat buna dispoziție a mesenilor

Deși conflictul din Ucraina era deja la faza de război deschis, managerii Romatsa nu au fost capabili să anticipeze că războiul din apropierea granițelor României îi va determina pe marii operatori aerieni să devieze rutele de zbor pe deasupra țării noastre. Șefii Romatsa au calculat sumele pe care regia românească le va încasa, între 2015 și 2019, ca și cum conflictul dintre Ucraina și separatiștii ruși era o simplă ciondăneală care nu va afecta România. Pierderea Romatsa, pentru perioada 2015-2019, a fost calculată ca fiind de circa 600 de milioane de lei.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here