Reacție dură a lui Rareș Bogdan după dezvăluirile Cetateanul.net: ”Cei din PSD sunt pur și simplu cretini?”

Hai la masă cu Rareș Bogdan Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

O reacție dură a lui Rareș Bogdan a venit după ce Cetateanul.net a publicat afirmațiile halucinante făcute de deputatul PSD Nicolae Bacalbașa.

Ediția de luni seara a emisiunii Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan de la Realitatea TV a fost dedicată declarațiilor antieuropene și împotriva președintelui Klaus Iohannis făcute de Nicolae Bacalbașa.

”Totuși, nu reușesc să înțeleg, cei din PSD sunt pur și simplu cretini, sau doar unii din PSD, mulți rău (!!!!!) sunt extrem de cretini? Aceasta este întrebarea care mă chinuie în dimineața aceasta. Are cineva o idee despre câți cretini se află totuși în acest partid devenit din ce în ce mai ridicol, cu ajutorul direct a reprezentanților lor la vârf? Oare poate cineva să îmi arate procentele de cretini, ticăloși, proști și oameni de bună credința din acest partid?”, a fost această reacție dură a lui Rareș Bogdan la dezvăluirile făcute de Cetateanul.net.

Declarațiile care au dus la această reacție dură a lui Rareș Bogdan

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a făcut o serie de acuzații nefondate la adresa Ununii Europene și a președintelui Klaus Iohannis și aluzii ”naziste” la adresa Germaniei. În viziunea lui Bacalbașa, Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a doua, ci undeva la nivelul situațiilor umilitoare.

Câteva ”vorbe de duh” extrase din declarațiile făcute de Bacalbașa la emisiunea „Orașul meu”, difuzată de TV Galați, televiziunea PSD Galați:

”Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”

”Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”.

Sunt afirmațiile care au determinat această reacție dură a lui Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ