Răzvan Sava vrea să schimbe directorii înainte de alegeri. Gabriela Firea îl acuză de numiri dubioase pe bandă rulantă în PMB

Edilul liberal interimar, care se vrea primar al sectorului 4 al Capitalei, Răzvan Sava, vrea să schimbe directorii a mai multor instituții subordonate Primăriei înainte de a pleca din funcția de primar general interimar al Capitalei. În timp ce social-democrații îl acuză că vrea să își pună oamenii în Primăria Capitalei înainte de a pleca, lui Răzvan Sava nu i se pare nimic anormal. La mai toate institutiile au fost numiți directori interimari, care ar urma să dea concurs în perioada următoare.

„În total dispreț față de opțiunile cetățenilor care vor fi exprimate prin vot pe data de 5 iunie, actualul primar general interimar a declanșat, în ultima lună de mandat, o ofensivă fără precedent pentru a numi pe post, prin concurs, majoritatea directorilor din structurile Primăriei. În cazul în care acest demers va fi dus la bun sfârșit, viitorul primar general va trebui să-și pună în aplicare programul cu oameni instalați în poziții executive de către un candidat pentru o primărie de sector, cu sprijinul sau dezinteresul manifestat de un Consiliu General ai cărui cei mai mulți dintre membri nu vor mai fi în funcții după alegeri”, a declarat Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei. 

«Calendarul competițional» imaginat și pus în practică de primarul general interimar este următorul:

– La Administratia Strazilor a fost numit prin concurs un nou director.

– La Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a fost organizat concurs pentru ocuparea funcției de director general. Concursul a fost câștigat de directorul care era în funcție.

– Consiliul General, la initiațiva lui Răzvan Sava, a aprobat o hotărâre de Consiliu prin care s-a înființat un post de director general adjunct, în cadrul Administrației Străzilor.

– 5 mai – a fost organizat concurs pentru postul de director executiv al Direcției Management Proiecte și Finanțări Externe.

– 5 mai – a avut loc concursul pentru funcția de director executiv  al Direcției Integrare Străini și Diversitate.

– 10 mai – Concurs pentru postul de director general adjunct al Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București

– 16 mai – Concurs  pentru postul de director executiv al Direcției Transporturi, Drumuri și Sistematizarea Circulației

– 17 mai – Concurs  pentru postul de director al Centrului de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru copii și tineri PROEDUS

– 24 mai – Concurs  pentru funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale

– 24 mai – concurs pentru funcția de direcor al Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic (confirmarea pe post a directorului interimar numit de primarul interimar)

– 24 mai – Concurs pentru postul de director al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane

– 6 iunie – Concurs pentru funcțiile de director executiv și șef serviciu în cadrul Corpului de Control al primarului general”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here